Bitcoin kopen via de beurs

Internationale handelsplatformen

PlatformReviewBitned beoordeling
BinanceBinance biedt een platform aan wat makkelijk in het gebruik is en talloze opties biedt voor het traden van cryptocurrencies. Binance was als een van de eerste die gebruik maakte van een eigen coin om daarmee de fee’s te betalen voor het platform. Naast dat je die kan gebruiken als beleggingsinstrument kan je ook het bedrag wat je betaalt aan fee drukken. Het platform is beschikbaar op zowel mobiel als op je macbook of laptop. Binance is in korte tijd uitgegroeid tot de grootste exchange van de wereld en behaald op jaarbasis ongeveer een miljard winst.
BittrexBittrex was een van de eerste exchanges en stond aan kop samen met Poloniex en Mt.Gox. Bittrex heeft in december zijn deuren gesloten voor nieuwe leden om dat de website zo extreem druk bezocht was. Om de groei van Bittrex achter gebleven en is daardoor niet langer meer de grootste. Na de rebrand van de exchange stonden de deuren weer open voor nieuwe leden en groeit het aantal gebruikers weer. Na de rebrand heeft de exchange wat gebruiksvriendelijkheid verloren, het overzicht is makkelijk te verliezen maar het volume in de exchange maakt dat goed. Je kan gemakkelijk ruilen op deze beurs.
KucoinKuCoin is een Aziatische exchange die steeds populairder wordt. Deze exchange is zeer vergelijkbaar met Binance maar is in grote nog lang niet hetzelfde. Op KuCoin vinden ook listings plaats van kleinere projecten. Ook op KuCoin is het mogelijk om te beleggen in hun ‘KuCoin shares’ en kunnen deze coins ingezet worden om de fee te verlagen.
BiboxBibox is een ook een Aziatische exchange die vooral gericht is op tokens die op de ERC20 technologie draaien. Kortom Ethereum tokens dus. Dat betekent niet dat je niet andere grote crypto kan ruilen op op Bibox maar het heeft een wijd aanbod in ERC20 tokens.
HuobiHuobi is een Koreaanse crypto exchange
KrakenMeer informatie volgt
PoloniexMeer informatie volgt