Ethereum koers

Bekijk onderstaande grafiek om te bepalen of dit het moment is om Ethereum te kopen of verkopen.

Het moge duidelijk zijn, de prijs van Ethereum is de afgelopen jaren enorm gestegen. Zo bestaat er inmiddels een grote groep crypto miljonairs die rond rijdt in Lamborghini’s en Ferarri’s beplakt met Bitcoin en Ethereum logo’s en kentekenplaten. Dit wil echter niet zeggen dat een investering in Ethereum gegarandeerd winst oplevert. Sterker nog, het is van essentieel belang dat je op het juiste moment instapt.

Tip: Zorg ervoor dat je nooit geld investeert wat je niet kan missen! Op deze manier blijft investeren leuk en weten we zeker dat je nooit op straat komt te staan 😉

Hoe wordt de koers van de Ethereum bepaald?

Cryptocurrency zoals Ethereum zijn decentraal, hierdoor is er niet één Ethereum koers. Elk handelsplatform (exchange) heeft zijn eigen wisselkoers, hier wordt de actuele Ethereum prijs bepaald door vraag en aanbod. Bovenstaande grafiek laat de gemiddelde Ethereum-Euro koers zien van Coinbase, een van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld.

Kan ik geld verdienen door te investeren in Ethereum?

Een wijs man (Baron Rothchild) zei ooit: “Buy when there’s blood on the streets”. Ofwel, investeer als iedereen geld aan het verliezen is, verkoop als iedereen roept dat ze geld aan het verdienen zijn. In realiteit weet niemand wanneer het juiste moment is om Bitcoin, Ethereum of andere cryptocurrencies te kopen of verkopen. Ons advies? Neem de tijd en zorg dat je ten alle tijden zelf goed onderzoek doet voordat je besluit om in Ethereum te investeren. Zo kun je altijd zeggen dat je een eigen, weloverwogen beslissing hebt genomen en niet blind bent afgegaan op het advies van je buurman.

Ethereum kopen of verkopen?

Wil je Ethereum kopen of verkopen? Bitned werkt samen met nationale handelsplatformen om het in- en verkoopproces van cryptocurrencies zoals Ethereum eenvoudig en veilig te maken. Je kunt hiervoor eenvoudig gebruik maken van het bestelformulier deze pagina. We hebben ook een prijsvergelijker die je kan gebruiken om de verschillende Bitcoin aanbieders in Nederland met elkaar te vergelijken.

Hoeveel Ethereum krijg je voor je Euro’s?

Netzoals de meeste cryptocurrencies kan de prijs van Ethereum op momenten behoorlijk volatiel zijn. Dit maakt het lastig om uit te rekenen hoeveel Ethereum je moet ontvangen om een bedrag van bijvoorbeeld 100 euro te bereiken. Om dit omreken proces te vereenvoudigen hebben we een handige Ethereum prijs calculator op onze website geplaatst. Zo weet je precies hoeveel Ethereum je aan je vrienden, familie of collega’s moet vragen voor die lunch die je hebt voorgeschoten.