Onderstaande grafiek geeft de waarde in euro’s weer, op dit moment en de verandering van de afgelopen dagen, maanden of zelfs jaren. Je kunt dit zelf instellen door op de zwarte knoppen aan de bovenkant van de grafiek te klikken. Mogelijk is dit hét moment om jouw cryptovaluta te kopen of verkopen. Houd deze pagina goed in de gaten voor de waarde van de cryptocurrency in euro’s.

Samenvatting

Kopen of verkopen?

Een investering in de cryptocurrency kan zeer lucratief zijn, maar helaas is het vrijwel onmogelijk te voorspellen wat de waarde van in de (nabije) toekomst zal zijn. Daarom raden we iedereen aan om alleen bedragen te investeren die je kunt missen. Daalt de waarde na je investering? Dan heeft dit niet direct rampzalige gevolgen en kun je deze periode rustig uitzitten totdat jouw cryptocurrencies het volgende hoogtepunt hebben bereikt.

Omrekenen naar Euro of Dollar

Voer een bedrag in
Cryptovaluta
Omzetten naar

0 Bitcoin (BTC)
=
0 USD


Geschiedenis

Iets mis met URL

Meer weten?

In onze column & opinies sectie kun je elke week uitgebreide technische analyses terugvinden over o.a. de Bitcoin koers. Bitcoin enthousiastelingen en ervaren crypto handelaren (in de volksmond ook wel “daytraders” genoemd) delen hier naast een hoop nuttige informatie hun eigen ongezouten mening, voorspellingen en persoonlijke verwachtingen.

Disclaimer

Als je nieuw bent met cryptocurrency of twijfelt over een investering adviseren wij om een professioneel, financieel adviseur te raadplegen. Bitned.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale incidentele of gerelateerde verliezen of schade in welke vorm dan ook, inclusief maar niet gelimiteerd tot: het verlies van opbrengsten, inkomen of winst, en verlies uit of voortkomend uit het investeren in cryptocurrencies.