Amerikaanse vastgoedmaatschappij Propy accepteert nu Ripple (XRP) voor huisaankopen

Goed nieuws voor de Ripple-cryptocurrency, het team en de community als geheel.

Een in Californië gevestigd bedrijf, Propy, kondigde onlangs aan dat het bedrijf de Ripple (XRP) cryptocurrency heeft toegevoegd als betaalmethode voor een van de grootste stukken grond in Silicon Valley, dat zich uitstrekt over maar liefst 27 hectare.

De aankondiging werd gedaan via een Tweet door @PropyInc, Propy’s officiële Twitter-account:

“Geweldig nieuws! We hebben XRP toegevoegd als een van de cryptocurrencies die wij accepteren bij Propy, wat voor het eerst te gebruiken is voor een zeldzame investeringsmogelijkheid, voor een van de laatste grote stukken stadsland in Silicon Valley! $, BTC, ETH en nu #XRP worden geaccepteerd. Het aanbod is exclusief op #propy.”

Reagerend op deze fantastische prestatie, had @Ripple dit te zeggen:

“Nieuwe en opwindende zakelijke use-cases voor #XRP die elke dag verschijnen. We zijn blij dat @PropyInc deze digitale valuta toe kan voegen als optie voor huizenkopers over de hele wereld.”

Dit is niet de eerste keer dat het bedrijf heeft aangekondigd dat het cryptocurrencies accepteert voor vastgoed dat op het platform wordt vermeld. Eind vorig jaar kondigde het bedrijf aan Bitcoins (BTC) te accepteren van degenen die bereid zijn om Bitcoin te betalen voor vastgoed dat ze te koop hebben staan.

Niettemin is Propy niet het eerste bedrijf dat cryptocurrencies accepteert voor vastgoedaankopen, zowel in de Verenigde Staten als wereldwijd. Verschillende vastgoedkantoren deden dit al in het verleden. Platforms zoals bitcoin-realestate.com en bitcoinforproperties.com accepteren al langere tijd Bitcoins voor aankopen op hun platforms.

Market4Cast meldde een tijd terug dat het ‘t eerste stuk vastgoed in september 2017 met Bitcoin heeft verkocht. Het pand in Austin, Texas, was een nieuwgebouwd huis met relaxing lounges, een moderne keuken, goed ingerichte slaapkamers, en een aangelegde tuin. Hoewel het werkelijke bedrag dat betrokken was bij de transactie niet werd bekendgemaakt, werd wel gezegd dat bitcoin de valuta was waarin de transactie plaatsvond.

De impact op XRP

Dit is goed nieuws voor cryptocurrencies in het algemeen, en vooral de Ripple cryptocurrency. Dit zou een nieuwe kans kunnen zijn om de prijs van XRP terug te brengen tot boven de $ 1, zoals we in het verleden al eens gezien hebben.

Ripple voor de rechter

Zoals eerder gemeld heeft Ryan Coffey, een van de grootste beleggers in de Ripple cryptocurrency, onlangs een aanklacht ingediend namens hem en andere beleggers, met de klacht dat slechts 20% van Ripple in omloop is en de andere 80% door Ripple Labs wordt vastgehouden.

Bron: https://zycrypto.com/u-s-property-company-propy-now-accepts-ripple-xrp-for-house-purchases/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.