Justin Sun, de oprichter van TRON, plaatste vanmorgen op zijn Twitter-pagina dat Apple de TRON Foundation steunt door de prijzen van $TRX op te nemen in hun aandelenlijst.

Apple is uiterst positief over de groei van de blockchain-technologie, met de toevoeging van cryptocurrencies zoals XRP, BTC en Qtum aan hun lijst die je kan vinden in de applicatie op iOS apparaten. Door TRX toe te voegen maakt Apple informatie over nieuwe soorten valuta en technologie toegankelijker. Gebruikers moeten zelf TRX-USD toevoegen aan de Apple Stocks-app.

Een Reddit-gebruiker gaf commentaar en zei:

“Ze doen onmiskenbaar veel goeds om in de positie te zijn waarin ze zich bevinden. Zelfs als ik sommige van hun tactieken niet leuk vind, ben ik blij dat ze me helpen geld te verdienen.

Steve Wozniak, de medeoprichter van Apple, verklaarde eerder in mei dat hij blockchain-technologie beschouwt als een grote IT-revolutie. In de afgelopen 24 uur werd TRX verhandeld met een marktkapitalisatie van $4,62 miljard en een stijging van 3,98% in de afgelopen week.

TRX wordt momenteel verhandeld tegen de prijs van $0,071606 op Upbit, op het moment van schrijven. Andere beurzen die TRX aanbieden zijn Bithumb, Binance en Bit-Z. De community is van mening dat dit hun aandelen absoluut zal helpen stijgen, aangezien beleggers zich beter bewust zijn van de marktfluctuaties voordat ze beleggen.

Albert Kim, een liefhebber van TRON, antwoordde op zijn tweet:

Lmao. Je bent zo’n douchbag. Een app beschikbaar in de Apple App Store voegde het TRX-USD-paar toe om te kunnen volgen. Apple heeft hier niets mee te maken. Stop met proberen je investeerders te bedriegen. Ze zijn dom, dus dit gaat waarschijnlijk wel werken. “

Vincent, een andere Twitter-gebruiker zei:

“Hoe meer hype, hoe meer ik voel dat deze crypto na mainnet naar 0 gaat. @justinsuntron

Bron: https://ambcrypto.com/apple-adds-tron-trx-pricing-stocks-listings/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.