BCH en EOS zijn de enige van de top 15 crypto’s die deze week een dubbelcijferige groei zagen op CoinMarketCap. Beide crypto’s hebben in hun beginfasen veel kritiek gekregen. Nu bewegen ze zich langzaam van de top 15 naar de top 3.

De laatste tijd probeert Roger Ver, de oprichter van Bitcoin Cash, zijn crypto aan de man te krijgen. Hij tweette onlangs:

“Alles is exponentieel opgeschaald, behalve voor BTC. Dit is waarom ik BCH steun.”

Gebruikers van de versleutelde berichtenapp Keyport zijn nu verbonden met het Bitcoin Cash-netwerk, zodat hun berichten niet door een derde partij kunnen worden gezien. Bitcoin Cash Fund is een community-driven project dat is gericht op het pushen van de adoptie van Bitcoin Cash. Het kondigde aan dat het een nieuwe website is begonnen die de “thuisbasis is van alles wat met Bitcoin Cash te maken heeft“.

Deze dingen hebben in de afgelopen week geleid tot een betere acceptatie van Bitcoin Cash, wat de groei en uiteindelijk de populariteit heeft bevorderd.

Datzelfde geldt voor EOS dat de laatste tijd de aandacht heeft getrokken nadat het twee vliegen in een klap sloeg. EOS lanceerde hun EOSIO-ontwikkelaarsportaal evenals hun EOSIO-programming bijgewerkt naar versie 1.0. EOS werkte vervolgens samen met SVK crypto dat een kapitaalwaarde van $50 miljoen heeft.

Huobi, een bekend handelsplatform, voegde een paar dagen geleden EOS-handelsparen toe aan hun assortiment. Er wordt gespeculeerd dat deze gebeurtenissen een belangrijke rol hebben gespeeld om EOS op het groene pad te houden.

Op 2 juni werd BCH verhandeld voor $1003,33 en sindsdien is het blijven stijgen. De crypto heeft de afgelopen 7 dagen geen daling ervaren en weigerde ook maar een beetje te zinken. Terwijl EOS zijn week begon met $12,29, bleef het stijgen. EOS bereikte op 4 juni de $14,60, waarna het een kleine daling naar $13,58 zag. Ongeacht de val ging EOS weer omhoog en bleef het stijgen.

Op het moment van schrijven heeft BCH een handelsprijs van $1111.30 met een marktkapitalisatie van $19 miljard met een wekelijkse groei van 12.14%. Op dezelfde manier heeft EOS momenteel een handelsprijs van $13,95 met een marktkapitalisatie van $12,5 miljard en een groei van 14,89% gedurende afgelopen week.

Bron: https://ambcrypto.com/bitcoin-cash-bch-eos-to-be-the-top-15-double-digit-gainers-of-the-week/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.