De eerste versie van de Casper-code van Ethereum is op 8 mei gereleased, welke bedoeld is om verbeteringen aan te brengen in het consensusprotocol van het blockchain-netwerk. Op Github is de v.0.1-versie van de Casper-code aangekondigd door Danny Ryan, die achter de Casper FFG zit.

“Vanaf deze v0.1.0 release willen we duidelijker over de releases zijn om klanten en externe auditors te helpen het contract en de wijzigingen gemakkelijker te kunnen volgen.”

Reddit Post – “Meer dan alleen het onderzoeksteam maakt nu gebruik van het contract – auditors, client-ontwikkelaars, enz. – dus we wilden duidelijkere versies en changelogs gaan maken om iedereen te helpen georganiseerd te blijven.”

 

Als oplossing voor nog open vragen over economische finaliteit door geldstortingen en economische prikkels voor cryptocurrency, werd het voor het eerst aangekondigd op oktober 2017, terwijl aan het eind van de vorige maand de Hybrid Casper FFG als Ethereum Improvement Proposal als doel had de creatie van een hybride systeem van consensus te creëren dat zal proberen problemen die gerelateerd zijn aan mining op het platform te voorkomen.

PoS en PoW zullen worden gecombineerd om de beweging naar Proof-of-Stake te faciliteren. Op basis van de informatie die in het voorstel is opgenomen, zal de beloning voor blocks voor crypto-miners dalen van 3 ETH naar 0,6 ETH.

Bron: https://ethereumworldnews.com/casper-v-0-1-released-continuing-progress-for-ethereum/

 

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.