De laatste keer dat we EOS omhoog zagen schieten, overtrof het de meeste verwachtingen. We zagen dat EOS de hele tijd door resistances brak en eind april verder naar boven steeg, met een waarde van meer dan $20,00, waardoor veel beleggers erg blij zijn met hun investeringen.

Het is helemaal indrukwekkend als je bedenkt dat EOS pas een aantal maanden geleden tegen de $5,00 werd verhandeld.

Toen EOS in april flink steeg volgde de rest van de markt, wat suggereert dat EOS vooropliep. We denken dat EOS de volgende keer ook de weg zal wijzen. Dit brengt ons bij een heel interessant punt. Omdat de markten recentelijk zo slecht zijn geweest, is elke klim, hoe klein ook, opvallend.

Gistermiddag draaide EOS zich om en begon naar boven te bewegen. Is dit een teken dat dingen op het punt staan ​​om om te draaien?

De laatste stijging van EOS zag de valuta stijgen van $5,81 op 10 april naar $21,46, slechts 19 dagen later. De rest van de markt volgde na deze klim, 3 dagen nadat EOS de eerste zet had gedaan. Aangezien EOS nog steeds twee keer zo hoog is als de waarde die op 10 april werd geregistreerd, hoe hoog zal de volgende stijging zijn?

EOS staat op het punt omhoog ​​te schieten.

Op het moment van schrijven wordt EOS gewaardeerd op $11,60, een stijging van 0,60%. Gezien het feit dat de laatste piek van EOS een stijging van 270% was, in de veronderstelling dat de volgende stijging ongeveer evenveel kost als bij EOS rond $12,00, kunnen we EOS $40,00 plus zien bereiken.

Over het geheel genomen is het niet gegarandeerd dat EOS omhoogschiet, maar de bewegingen gisteren, tegen de zin van de rest van de markt in, suggereren dat er op zijn minst iets zou kunnen brouwen. Denk eraan, dit is geen beleggingsadvies, dit is gebaseerd op speculatie en realistisch gezien kan EOS gedurende enige tijd geen significante bewegingen maken. Vergeet niet om voorzichtig te handelen.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.