ETH ETF Ethereum Handel Crypto ICO Blockchain

EOS/USD

Na een grote vrije val van de prijzen van digitale asset-tokens in de crypto-markt beginnen kopers weer de overhand te krijgen, aangezien ze nu laag kunnen instappen. Daarom zien we het EOS/USD- paar een winst van 10,43% in de afgelopen 24 uur behalen, met een waarde van $12,24.

De hoogste handelsvolumes zijn te vinden op de in Azië gebaseerde beursplatforms. Bithumb leidt met een volume van 19,63% in de laatste 24 uur voor het EOS/KRW-paar. Upbit volgt met 15,39% volume. Ondanks dat de neerwaartse trend opgehouden is, worstelt het paar nu om door de $12.20 te breken, wat enige tijd kan duren. Maar aangezien de markt in het algemeen stijgt, zal diezelfde golf EOS waarschijnlijk nog hoger laten stijgen.

EOS MainNet lancering

“EOS-tokens worden op 2 juni 2018 om 22:58:59 UTC bevroren op de blockchain van Ethereum. De start van het mainnet zal kort daarna plaatsvinden.”

Vaak, wanneer de markt er niet erg goed uitziet, heeft cryptocurrency het aantrekkelijkheidseffect om een liefhebber ertoe te brengen de aandacht op de technische complexiteit te richten. De technische kant van de projecten waar we allemaal fan van zijn.

EOS mainnet is van plan om het krachtigste platform te zijn voor gedecentraliseerde apps met superieure smart contract-mogelijkheden ten opzichte van die van Ethereum. TRX en EOS zijn momenteel ERC20-tokens, wat betekent dat je je Ethereum-walletadres kunt gebruiken om ze te verzenden en te ontvangen.

Volgens de Exodus-beweging, die aanbeveelt om je EOS-adres te registreren, worden alle ERC20 tokens op 1 juni bevroren:

“EOS Mainnet-tokens moeten worden gedistribueerd in een verhouding van 1: 1 met de ERC20-tokens die worden bewaard door geregistreerde adressen. De huidige ERC20 EOS-tokens zijn placeholders. Alle tokens worden omgeruild voor Mainnet EOS-tokens na de lancering van het Mainnet.”

Zeer vergelijkbaar met IOTA, die op zoek was naar een manier om bestaande problemen op te lossen waar cryptocurrencies nu mee te maken hebben, geloven EOS-ontwikkelaars dat de wel bekende schaalproblemen zijn opgelost, waarmee Bitcoin en Ethereum behoorlijk mee kampen.

Het is een platform dat ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om te werken aan gedecentraliseerde apps op basis van een blockchain-architectuur en -omgeving die van plan is de beste smart contracts tech in het platform te brengen.

EOS functioneert op het DPoS-mechanisme en heeft slechts 21 blockproducenten die verantwoordelijk zijn voor de validatie van elk block. Als je slechts 21 volledige nodes hebt om een transactie te bevestigen, resulteert dit in een netto toename van het aantal transacties dat elke seconde kan worden verwerkt. Elke blockproducent kan slechts één block per keer minen. Elke halve seconden geven ze de beurt door, om en om.

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.