Veel mensen dachten dat het marktherstel dat we onlangs zagen slechts een fase was, en dat snel genoeg de goudkoorts de markt weer zou overnemen, maar dat was niet het geval..

De geringe stijging heeft in plaats daarvan gediend als bewijs dat de markt zeker niet dood aan het gaan is, vooral als je bedenkt dat een van de grootste crypto-supporters Amazon is en dat Ripple wellicht met Amazon gaat samenwerken. Dit zou geen verrassing moeten zijn als je bedenkt dat de technologie van Ripple wordt getest en gepromoot door andere toonaangevende bedrijven en banken, evenals door financiële bedrijven als MasterCard, American Express en Santander.

Speculatie over deze samenwerking zijn er al sinds eind vorig jaar, met het idee erachter gebaseerd op de betrouwbaarheid van XRP tijdens transacties. De crypto heeft een ongelooflijk snelle transactiesnelheid, om nog maar te zwijgen van de zeer lage kosten per transactie. Het zijn deze functionaliteiten die bedrijven, zoals Amazon online, aantrekken. Ze zien het als een manier voor hun bedrijf om mee te gaan met de tijd en zich aan te passen naarmate de technologie zich ontwikkelt. Als je het gerucht mag geloven zullen we dus binnenkort Ripple als een nieuwe betaalmethode bij Amazon kunnen zien, hoewel hierbij wel gezegd moet worden dat dit nog niet is bevestigd.

Om aan te tonen dat cryptocurrencies op meer algemene schaal worden geaccepteerd, werken steeds meer bedrijven met digitale middelen, waarbij Ripple in het bijzonder vrij algemeen wordt geaccepteerd.

Ripple is momenteel de derde hoogste cryptocurrency qua marktkapitalisatie en heeft een klein voordeel ten opzichte van Bitcoin dankzij de snelle transactie en lage kosten. Dat is ook de reden waarom zo veel vooraanstaande bedrijven ervoor kiezen om samen te werken met deze cryptocurrency boven anderen.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.