De lang verloren cryptocurrency Verge [XVG] is een enorme teleurstelling voor beleggers aangezien de prijzen blijven kelderen. De cryptocurrency staat in de top 20-25 met een handvol partnerschappen, beschikbaar op verschillende beurzen en meerdere aankondigingen. Verge werd op de markt gezet met de volledige aandacht van de media gericht op deze mysterieuze held.

Na de partnerschappen heeft Verge er nog een paar in in het vooruitzicht. PharmaXtracts was de laatste voor de maand mei om de acceptatie van Verge [XVG] als betaalmogelijkheid via Coin payments NET aan te kondigen. Sinds juni is Verge beschikbaar voor handel op het SistemKoin-platform. Ze verklaarden de integratie van Verge in hun beurs met BTC, ETH, TRY [Turkse Lire], USD en EUR-paren.

Hun bericht:

“We zijn verheugd aan te kondigen dat Verge (XVG) zal worden vermeld op http://sistemkoin.com Volg ons om op de hoogte te blijven! @VergeAddict @vergecurrency.”

SistemKoin is een markt voor digitale activumuitwisseling met een marktkapitalisatie van $17.815.450. Het heeft meer dan 65 actieve markten, waaronder alle topcrypto’s zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin en Tron, en Verge is de nieuwste toevoeging aan deze lange lijst.

Behalve SistemKoin’s acceptatie van Verge deze maand accepteert Bookcoin het nu ook, samen met de andere 15 cryptocurrencies om op verschillende e-commercesites gebruikt te kunnen worden. Met BookcoinShop kunnen gebruikers winkelen bij vrijwel elke online winkel, inclusief Amazon en eBay.

Ondanks alle negatieve activiteiten rond de valuta is Verge nog steeds de meest herkenbare privacygerichte digitale asset. Verge kreeg de mogelijkheid de markt te besturen met de PornHub-samenwerking, gevolgd door een golf van winstgevende aankondigingen. Helaas duurde dit niet lang, waardoor de crypto zo laag staat dat deze nog steeds niet is hersteld en de 51% dalingen die in april en mei plaatsvonden.

Verge liet geen tekenen meer zien of het nou ging dalen of stijgen, maar het lijkt erop dat nu er geen schijnwerpers meer op de valuta gericht zijn de crypto de daling verder zal inzetten. Beleggers zijn dag in dag uit verontwaardigd over de slechte marktprestaties, waar XVG is verder is gezakt naar de 34e positie. De marktkapitalisatie is gekrompen van miljarden tot slechts $569,8 miljoen. Momenteel noteert het een prijs van $0,037, de grafieken laten zien dat het er voor de toekomst ook niet goed uitziet.

Hoewel dit nu het scenario van Verge is, wachten supporters nog steeds met hoop en kijken ze uit naar wat zonneschijn na de regen. Is Verge het helemaal kwijt? Of werkt het stilletjes aan een herstel achter de schermen? Het is allemaal speculatie totdat er actie wordt waargenomen. De tijd zal het zeggen.

Bron: https://ambcrypto.com/verge-planning-another-mystery-announcement-or-did-it-sink-already/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.