TRON [TRX] MainNet is hier, en er is de afgelopen 24 uur een daling van maar liefst 8% geweest, en 14% in de afgelopen week. Het is daardoor de grootste verliezer van de 15 beste munten.

De lancering van het MainNet, zoals verwacht, zou naar verwachting de prijzen naar all-time highs moeten lanceren, maar de recente bearish markt heeft de prijzen misschien in bedwang gehouden. Tron’s overgang van het Ethereum-platform naar zijn eigen onafhankelijke hoofdnet, Odyssey 2.0, wordt vandaag officieel gelanceerd om 12:00 UTC.

Omdat de token-swap rond 22 juni zal plaatsvinden, voorspellen veel analisten een prijzenslag tegen het einde van juni en niet nu.

Peter Powell, een scepticus van TRX, zegt:

“Cue Music, wacht even … Ahhh, het daalt. Dit is wat er gebeurt als je een shit-crypto neemt en versiert met glitter. Het is nog steeds shit. Als er iets zou gebeuren moeten mensen dat rond de token-swapdatum verwachten, en niet nu. Waarschijnlijk zal ik gekruisigd worden omdat ik dit zeg, maar het feit is dat beleggers van TRON blind zijn”

De lange wachttijd voor de Tron-community is ten einde gekomen nu het MainNet eerder vandaag wordt gelanceerd. Tron is eindelijk de eigenaar van een eigen openbare blockchain met eigen tokens. De protocollen die door Tron zijn gebouwd, bieden verschillende functies aan haar gebruikers, zoals het vrij publiceren, opslaan en bezitten van gegevens om een ​​gedecentraliseerd entertainment-ecosysteem te vormen.

Justin Sun, de CEO van Tron, spreekt momenteel op de post MainNet-conferentie, waarin duizenden Tron-voorstanders zich hebben verzameld. Hij deelt alle details over het MainNet, inclusief de technische updates over de blockchain en de prestaties van het bedrijf.

Een recente tweet van Justin Sun:

“#TRX $ TRX Een begin van een nieuw tijdperk. “A CALL FOR INDEPENDENCE” strategische conferentie over #TRON Mainnet-lancering is aan … “

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.