IOTA Foundation heeft recent Michael Niles als nieuwe Board of Director ingehuurd en is een zakelijke alliantie aangegaan met de Schindler Group.

Michael Niles is een voorstander en een early adopter van Industrial Internet die veel bezig is geweest met het implementeren van slimme, verbonden en datagedreven capaciteiten. Hij is sinds maart vorig jaar lid van de adviesraad van IOTA.

De IOTA Foundation is gevestigd in Duitsland en is formeel een non-profitorganisatie. De oprichters hebben IOTA ontworpen als een open-source, gratis te gebruiken en geleid door een onafhankelijke en neutrale non-profit entiteit die overheid en industrieën samenbrengt.

Schindler produceert, installeert, onderhoudt en moderniseert liften en roltrappen. Hun producten zijn te vinden in elk type gebouw. Ze hebben meer duizend vestigingen, in meer dan 100 landen. Zo hebben ze faciliteiten in China, de Verenigde Staten, Brazilië, Spanje, India en China.

Op 20 maart hield de Schindler Holdings haar jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, waarbij Niles met succes werd verkozen als nieuw lid van de raad van bestuur; oorspronkelijk voorgesteld in januari vorig jaar. Niles werd ook lid van het toezicht- en strategisch comité van de raad. Niles zal een belangrijke invloedrijke stem hebben over hoe de digitale strategie van Schindler zal werken voor hun loT-activiteiten.

Er wordt veel gespeculeerd dat Niles een toekomstige samenwerking tussen de IOTA Foundation en de Schindler Group wil plannen. Er werd onthuld dat het bedrijf zou investeren in state-of-art-technologieën om de digitalisering in de lift- en roltrappenmarkt te vergroten.

Schindler is de afgelopen jaren diverse zakelijke partnerschappen aangegaan met verschillende bedrijven, zoals GE Digital, Predix en heeft een samenwerking met Huawei getekend voor loT-connectiviteit.

Tiny workshop, een twitter-gebruiker zegt:

“Geweldig werk werd gedaan van IOTA.”

Metz zegt:

“Was er maar een video van.”

Hayley, een twitter-gebruiker zegt:

“Heel spannend om een getalenteerd persoon als Michael Niles met IOTA te zien werken, dit zal de vooruitgang van IOTA een boost geven. De groep zal klanten meer voldoening geven.”

 

Bron: Ambcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.