De belangrijkste retailbeurs voor het kopen en verkopen van digitaal krediet in Europa, Bitpanda heeft onlangs aangekondigd dat zij IOTA zullen toevoegen. Bitpanda heeft gezegd dat deze aanbieding kwam na aandringen van haar klanten.

IOTA en Bitpanda hebben dit bericht beiden bevestigd en IOTA zal vanaf 14 juni van dit jaar beschikbaar zijn voor de handel op de beurs.

Sinds de vorming aan het begin van de maand zit de IOTA-koers nog steeds vast in het terugtrekkende driehoekspatroon. De 100 SMA voorkomt stijgende bewegingen, net iets onder $2, terwijl de 200 SMA op lange termijn de prijs ondersteunt voor precies $1,70. Het USD/IOT-paar wordt verhandeld voor $1,72. Iets om rekening mee te houden is het langzame momentum dat lijkt toe te nemen.

De investeerders kunnen uitkijken naar een prijs van $2,0, waar de prijs onder het 40% Fib retracement-niveau de laatste high-leg op $1,99 en de laagste op $1,52 ligt. Er is een support bij de 61,8% Fibo, die slechts van korte duur is maar nog steeds iets boven de cruciale $1,70 ligt. Maar als het onder dit niveau zakt, is er de support in de vorm van de oplopende ‘trendlijn’ die net onder de $2 ligt.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.