De veel gehate rode cijfers zijn weer terug. De crypto-markt wordt geconfronteerd met veel verkopers die geen genade tonen. Echter, een zeer veelbelovende cryptocurrency, TRON, staat nog steeds in het groen en probeert zijn hoofd boven water te houden.

TRON TRX/USD

Het gebeurt de laatste tijd heel vaak dat TRON de enige crypto is die zich op dagen van verliezen niet gemakkelijk mee laat slepen. Na een sterke stijging van $0,07652 naar $0,08441 per dag, kwam het TRX/USD paar handelaars tegen die de prijs weer naar beneden duwden.

De rally correleert met grote handelsvolumes op Zuid-Koreaanse beurzen, die de neiging hebben om crypto’s aan te prijzen met een aanzienlijke premie in vergelijking met de meeste andere platforms.

Aan de andere kant maakte TRX een einde aan de maandlange periode van daling.

TRON MainNet

De precieze trigger voor de eendaagse uptrend van Tron is niet meteen duidelijk, hoewel het waarschijnlijk verband houdt met de aanstaande lancering van MainNet.

De MainNet-lancering vindt over 9 dagen plaats. Vergeet ook niet dat Justin Sun en de Tron stichting een hint gaven over een Dream Home-weggeefactie voor één of misschien meer gelukkige TRX-fans of HODLers.

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.