Nadat de BitForex-listing bekend werd gemaakt, plaatste Justin Sun, de oprichter van TRON, een update op Twitter over de 100 handelsparen die tot nu toe in combinatie met TRX bestaan. Deze handelsparen maken deel uit van verschillende handelsplatformen zoals Gatecoin, CoinExchnage, Stocks.Exchange, CoinExchange, Gatecoin, BitFlip, Koinex, Braziliex, Livecoin, Cryptomate, CoinBene, Neraex en Cobinhood.

Justin Sun tweette:

Tron’s prijs schommelde de afgelopen week veel, na minder dan een week na Tron’s mainnet-lancering. De marktkapitalisatie van TRX bedraagt $3,8 miljard met een prijs van $0,05. Het heeft een stijging van 2,26% over een periode van 24 uur gezien, terwijl de daling gedurende de hele week -4,79% was.

Op 5 mei 2018 heeft Justin Sun in een tweet aangekondigd dat het een partnerschap heeft gesloten met Shiftmarket, in de hoop een bredere aanwezigheid te krijgen in de crypto-wereld. Het platform van Shift is een turn-key oplossing om een cryptocurrency exchange of brokerage te starten. Dit doen ze door stortingen en opnames via pop-ups te behandelen.

Shift Brokerage heeft een reeks diensten zoals handelstechnologie, liquiditeit, risicobeheer, compliance, marketing en verkoop. Het platform biedt ook een andere typen transacties, variërend van start-ups, middelgrote markten en gevestigde FX-, CFD- en cryptomakelaars.

Justin Sun’s tweet:

“#TRON werkt samen met @shiftmarkets om $TRX naar meer valutamarkten over de hele wereld te brengen. Blijf kijken.”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.