Monero (XMR) is momenteel rond de $222 waard en is waarschijnlijk een van de veiligste opties op de markt. De koers volgde een three driver’s-patroon, herstellend van een neerwaartse koers. Het heeft momenteel de bodem van de trend bereikt en zal waarschijnlijk terugkeren met een bullish momentum voor de lange termijn, wat zijn prijs tegen het einde van het jaar naar de $1.000 zou kunnen leiden.

Monero (XMR) is een van de oudste cryptocurrencies en is altijd gerespecteerd vanwege zijn privacy en volledig gedecentraliseerde aard. De behoefte aan cryptocurrencies zoals Monero (XMR) is de laatste tijd nog sterker duidelijk geworden, terwijl we zelfs grote projecten zoals Ethereum (ETH) hebben zien afwijken van hun oorspronkelijke visie. Monero (XMR), volledig vrij van enige centrale controle, is altijd het middelpunt geweest van beleggers die op zoek zijn naar een veilige investering voor de lange termijn. Het is ook aantrekkelijk voor diegenen die anoniem willen blijven. Een vergelijkbare privacycrypto, Verge (XVG) liet een astronomische winst in de afgelopen paar weken zien. Monero (XMR) lijkt een klap te hebben gekregen van de recente hardfork en de negatieve persberichten. Het hele ASIC-miningfiasco heeft zeker niet geholpen en de dat werd duidelijk in de prijs. Onlangs nog heeft een neppe Monero-site enkele gebruikers opgelicht.

Maar het ziet er op de lange termijn geweldig uit. Circle Invest heeft zojuist Monero (XMR) op zijn platform vermeld. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de meeste van deze bedrijven zoals Circle Invest, Coinbase en TdAmeritrade proberen institutionele beleggers aan boord te krijgen met cryptocurrencies zoals Monero (XMR). Zodra dat gebeurt, kan de prijs omhoog schieten. Monero (XMR) lijkt momenteel op de 200 omhoog te zijn gestuiterd en zal waarschijnlijk zijn bullish momentum voortzetten. Zoals de meeste cryptocurrencies, hangt haar toekomst af van het succes van Bitcoin. Hoewel sommige cryptocurrencies helemaal geen doel dienen, kan dat niet worden gezegd over Monero (XMR) of zijn soort. Er zullen altijd mensen zijn die een valuta willen gebruiken ter bescherming van privacy en zulke valuta zijn Monero (XMR) en Verge (XVG). Slim geld binnen Monero (XMR) heeft het in de top 20 gehouden. De cryptocurrency heeft veel kritiek gekregen omdat het een gebruikt kan worden om online aankopen van drugs op het dark web te doen, maar ondanks alles blijft de cryptocurrency het goed doen. De MACD op beide kaarten ziet er gunstig uit voor een stijging op de middellange tot lange termijn. Monero (XMR) heeft ook een loyale gemeenschap en is een cryptocurrency die trouw gebleven is aan zijn visie en missie sinds haar oprichting.

Het three drivers patroon dat Monero (XMR) volgt, lijkt een extreem bullish teken te zijn dat de cryptocurrency al in september 2018 naar nieuwe hoogtepunten zou kunnen brengen. Monero zou een van de veiligste en meest winstgevende investeringen zijn geweest als je het in 2017 had gekocht en verkocht in 2018. Nog beter zou zijn om ze vast te houden voor de komende jaren.

 

Bron: Cryptodaily UK

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.