Hoewel Neo (NEO) een lage waarde heeft gezien, komt de cryptocurrency in een stroomversnelling vanwege de geweldige samenwerkingen met verschillende bedrijven. Om het nog beter te maken, de cryptocoin heeft de afgelopen tijd een aantal prachtige samenwerkingsverbanden gesloten met gerespecteerde bedrijven.

Nog meer interessant nieuws over Neo komt van Parsec Frontiers, een op blockchain-gebaseerd ruimteverkenningsspel, dat onthulde dat het de Neo en Ethereum blockchain zal gebruiken voor zijn dual token-structuur.

Hoewel Parsec beweert dat het ’t Ethereum-protocol zal gebruiken voor zijn PRSC-token tijdens de crowdsale, zei het ook dat zijn PRSC-middelen en infrastructuur afhankelijk zijn van Neo.

De reden dat het Parsec-team Neo in plaats van EOS heeft gekozen, is volgens Neo omdat het op dit moment volwassener en industrie-klaar is, zeer geavanceerde Smart Contracts heeft die verschillende reguliere talen ondersteunen, waaronder C# en Java, en dat Neo- en GAS-tokens verdeeld zijn, waarvan de laatste wordt gebruikt als een onderhouds- en transactiebetaling.

Het team, reflecterend op de prestaties van het Neo-platform, liet weten dat de “Neo boekhouders” eenmaal per 15 seconden blocks produceren, terwijl dat op het EOS-platform elke seconde of zelfs sneller gebeurt”, voegde de verklaring toe.

“We zullen moeten testen hoe het verminderen van de blocktijd van invloed is op de prestaties van de gehele blockchain.”

Ze voegden eraan toe dat alles van Neo geschikt is voor Parsec, omdat het cryptocurrency-platform zich focust op “digitale assets en digitale identiteit, iets waar wij ons ook op focussen”.

NewEconoLabs (NEL) Partners Fenbushi Capital Op NEO Name Service-project (NNS).

NewEconoLabs (NEL) hebben aangekondigd samen te werken met Fenbushi Capital en NEO Global Capital (NGC) voor hun Neo Name Service-project (NNS).

NNS is een gedecentraliseerd, open source domeinnaamsysteem dat de Neo-blockchain gebruikt. Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid om. Neo-domeinen te maken die als public key kunnen worden gebruikt als vervanging voor een ontvangend adres tijdens een transactie. Het idee werd in november 2017 opgestart. Nu is het op TestNet.

In diezelfde lijn hebben O3 en NewEconoLabs ermee ingestemd om de .Neo-domeinservice te ondersteunen, waarbij de drie direct samenwerken.

Fenbushi Capital is een bekend venture capital dat in 2015 werd opgericht. Het behoort volgens CB Insights tot de top 5 blockchain venture capital-bedrijven. Het heeft meer dan USD $50 miljoen geïnvesteerd in verschillende blockchain-projecten. Het host daarnaast ook een Neo consensus node.

Met verschillende samenwerkingsverbanden en partnerschappen kan Neo binnenkort de volgende meest succesvolle altcoin worden.

 

Bron: Ethereumworldnews

 

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.