Alle crypto’s in de top 10 hebben de afgelopen 24 uur te maken gehad met dalende prijzen. Zelfs EOS en Tron zijn gedaald, ondanks grote gebeurtenissen die binnen twee weken plaats zullen vinden. De situatie op de markt is goed voor handelaren die kopen tijdens dipjes op kleinere tijdsframes. Tron, IOTA, EOS en Litecoin hebben grote kansen om weer in waarde te stijgen, vooral als ze vandaag of morgen hun supportniveau bereiken. Als EOS bijvoorbeeld weer boven de $13 uitkomt, zou kopen een goede zet zijn. Een waarde van $7.5 zal dan vroeg of laat bereikt gaan worden.

EOS prijsanalyse

Net als de rest van de markt glijdt EOS met 11 procent in de afgelopen 24 uur naar beneden. De lancering van mainnet is op 2 juni, wat betekent dat er nog ruimte is voor EOS-verkopers om de prijzen nog verder te laten dalen. Nu de prijzen worden verhandeld onder onze vorige resistance, die nu op $13 ligt, is het waarschijnlijk dat EOS een supportniveau zal vinden ergens rond $7,5 en $10. Deze niveaus zijn eerdere reactiepunten geweest en markeren de boven- en ondergrens van een vorige consolidatie. Als kopers vandaag EOS boven de $13 krijgen, kan dat een verschuiving van het sentiment teweegbrengen en kan het een uitnodiging voor potentiele kopers zijn om mee te doen. Wanneer dit niet gebeurt, blijf dan verkopen op pieken op kleinere tijdframes.

Litecoin (LTC) prijsanalyse

Na Tap Jet accepteert CheapAir.com nu ook betalingen in Litecoin. Cheap Air werd ‘s werelds eerste bedrijf voor vlucht- en hotelreserveringen waar sinds 2013 met Bitcoin kan worden betaald. Ze staan ook betalingen in Bitcoin Cash en DASH toe om de betalingsopties voor hun klanten te diversifiëren. Een vertegenwoordiger van Cheap Air zei dat ze naar verzoeken van hun klanten hebben geluisterd en daar nu naar handelen door alternatieve valuta nu te accepteren.
Technisch gezien is Litecoin bearish en trending onder de $130, na de piek op 22 maart. Er is een kans dat dit door kan gaan richting de $110. Agressieve handelaars blijven waarschijnlijk verkopen, en als de prijzen vandaag onder de $115 dalen, zoek dan goede momenten om te verkopen op lagere tijdframes.

Stellar Lumens (XLM) prijsanalyse

De prijs van Stellar Lumens daalde net als de markt aanzienlijk. Het daalde zelfs even onder het support-niveau van 28 cent. Wat we nu hebben is een bearish break, net als wat we zien bij de meeste crypto’s waar we naar kijken. Zal er vandaag een bevestiging komen dat de prijsdaling van gisteren, 12 procent, door blijft gaan?

Tron (TRX) prijsanalyse

Als je vrienden uitnodigt om deel te nemen aan het Tron Telegram-kanaal, kom je in aanmerking voor een Justin Sun-initiatief, de Tron Candies. Via Twitter zei Justin dat hij “miljoenen TRX Candies ” heeft en je hoeft alleen maar op een uitnodigingslink te klikken en je openbare ETH-adres te gebruiken om gratis TRX te ontvangen. Hoewel de promotie niet beschikbaar is in de VS, China, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea en Canada, is het een mooie kans om gratis TRX-tokens te verdienen door simpelweg uitnodigingen te sturen. Deze stunt eindigt op 1 juni.
Tron is de afgelopen 24 uur met 13 procent gedaald. Dat was onvermijdelijk, vooral aangezien we in de afgelopen 48 uur technische formaties zagen ontstaan.
Er zijn onbevestigde berichten dat het langverwachte partnerschap van Tron-Alibaba al is ondertekend. De aankondiging ervan zou kort na de lancering van mainnet worden gedaan en later zal Tron worden genoteerd aan een toonaangevende beurs voor liquiditeits- en prijsstabiliteitsdoeleinden.
Hoewel de marktdeelname toenam, hadden de bears de overhand waardoor de prijs terugzakte naar het dieptepunt van 6,5 cent, wat we op 18 mei zagen. De volumes zijn niet zo geweldig en als er een bevestiging komt van het double bar bear reversal-patroon dat we op 20 en 21 mei zagen, is de kans groot dat Tron-verkopers de support van 6 cent zullen testen. Hoe dan ook, zonder te speculeren, laten we kijken wat er gebeurt. We blijven bullish en kopen ergens tussen de 6 cent en 6,5 cent.

IOTA (IOT) prijsanalyse

Natuurlijk was de partnerschap met de VN een sociale verantwoordelijkheid voor het bedrijf en een goed gebaar van de IOTA Foundation, dat een NGO is. Met IOTA zouden de VN en hun partners in staat zijn om toegang te krijgen tot het DLT-vermogen om al hun documenten op een efficiënte manier te beveiligen. DLT-technologie brengt transparantie met zich mee, omdat alles binnen het netwerk kan worden gevolgd.
Wat de prijs betreft is IOTA net als hun concurrenten bezig met een neerwaartse trend. Niettemin blijft IOTA een langetermijn buy-hold en zullen we kopen wanneer de prijs onder de support van $1,5 uitkomt. IOTA is de laatste week met 19 procent gedaald en in de laatste 24 uur met 15 procent, wat betekent dat verkopers de leiding hebben. We zijn bearish op korte termijn en als er verdere verliezen zijn, moeten verkopers de niveaus van $1 of 90 cent goed in de gate houden.

Bron: NewsBTC

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.