Revolut kondigde aan dat ze ondersteuning voor de handel in XRP op hun platform gaan toevoegen. De toevoeging voor ondersteuning werd geteased door Chad West, hoofd marketing en communicatie bij Revolut, op Twitter.

Hij plaatste een screenshot van een transactie op de Revolut-app, met het bijschrift:

“Hmmm. Kan dit #XRP op @RevolutApp zijn”

Vervolgens zei hij een uur later dat later deze week de ondersteuning zal worden toegevoegd, waarbij volgelingen wordt opgeroepen om social media-accounts van Revolut in de gaten te houden. Hij voegde eraan toe dat het ook via e-mail zou worden aangekondigd.

Revolut is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde aanbieder van digitale bankdiensten die het aanbieden, omwisselen en overmaken in 25 verschillende valuta’s kosteloos aanbiedt. Het biedt ook een contactloze Visa-kaart als een van de producten, waardoor transacties zonder vergoeding in 130 valuta’s mogelijk zijn.

Ze hebben naar verluidt klanten 150 miljoen GBP aan kosten bespaard. Ze hebben een klantenbasis van ongeveer 1,5 miljoen klanten, met een totale waarde van meer dan $10 miljard.

Uphold is ook toegevoegd aan de lijst met crypto-beurzen die volledige ondersteuning bieden voor XRP, inclusief volledige integratie. Deze functie wordt gelanceerd op 24 mei.

Ripple’s waarde zat deze week in een achtbaan. Ook al stond het totale groeipercentage van de crypto in het rood met een daling van 8,3% gedurende de week, zag de crypto een lichte stijging in prijs. Beleggers zijn dit echter gewend, omdat de afgelopen week een reeks dalingen en stijgingen elkaar in snel tempo opvolgde.

Het begon deze week met een waarde van $0,73 op 15 mei, met een snelle daling naar $0,67 de volgende dag op 16 mei. Het won opnieuw, met een groei naar $0,71 op 17 mei. Een andere achtbaanbocht kwam op 18 mei, met een daling naar $0.6. Het veegde op 21 mei de limiet van $0,70 weg, voordat deze weer verlaagde tot de huidige waarde van $0,67.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.