Na de recente corrigerende neerwaartse trend vond Ripple haar laagste niveau op $0,54, waar het losbrak van de vorige neerwaartse trendlijn die als support fungeerde. Het gevolg is een stijgende prijs, waarbij het losbreken van de verwachte neerwaartse trend kan betekenen dat de stijging door zal zetten.

De sterke resistance ligt naar verwachting op de $1,55, wat wordt geschat middels twee Fibonacci-retracementniveaus. Het eerste niveau ligt op 38,2$ Fibs, die wordt toegepast op basis van de hoogste waarde ooit. Het tweede niveau ligt op 227,2% Fibs, gebaseerd op de afgelopen corrigerende neerwaartse trend.

Het enige scenario waarbij XRP/USD zou blijven dalen, is een onderbreking in de stijging vandaag, waarbij het onder de belangrijkste supportlijn van $0,45 zou moeten sluiten. Tegelijkertijd zou de consolidatie langer kunnen duren. Het zou dan nog een week kunnen duren voordat Ripple echt omhoog begint te bewegen.

Bron: Cryptopost

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.