In een interview met CNBC stelde de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, dat Ripple ongeveer elke week 1 nieuwe partner kreeg. Dit nieuws komt nadat Ripple gisteren met een van de grootste banken van Koeweit, de Nationale Bank van Koeweit, is gaan samenwerken.

Het is belangrijk op te merken dat, met het aantal proefresultaten en aankondigingen die voortkomen uit partnerships met Ripple, veel instellingen worden belet informatie vrij te geven vanwege niet-openbaarmakingsovereenkomsten.

Daarom is het mogelijk dat Ripple’s producten op grotere schaal worden gebruikt dan de aankondigingen zouden impliceren. Bovendien heeft de CEO niet vermeld voor welke producten de banken en financiële instellingen hebben getekend. Brad zei ook dat ze in het eerste kwartaal met meer dan 20 financiële instellingen de samenwerking zijn aangegaan, en zei:

“Het was een ongelooflijke 2018 voor ons, we hebben bij meer dan één bank per week getekend … er is een netwerkeffect, hoe meer deelnemers hoe meer er mee willen doen.”

Dit zou wekelijks resulteren in een gemiddelde van 1,5 nieuwe contracten, wat leidt tot speculatie vanuit de Ripple-gemeenschap over het niveau van acceptatie dat ze kunnen verwachten.

Gebruiker GarretJax zei op Reddit:

“Dus in het eerste kwartaal tekende Ripple gemiddeld 1,5 productiecontracten per week. In dat tempo zal Ripple 80 productiecontracten hebben tegen EOY 2018. Ik verwacht echter dat het tempo zal stijgen en dat Ripple meer dan 100 productiecontracten tegen EOY ondertekent.”

Gebruiker killthenoise zei:

“Ripple-leiders vliegen door Azië en schrijven cheques uit (voor een bedrag van $ 30- $ 50 miljoen) aan gigantische gameontwikkelaars Ripple als een in-game valuta te maken.”

Gebruiker David Simmons op Twitter zei:

“Dus meer dan één per week, net zoals ons in het begin van het jaar werd verteld. De sceptici kunnen niet voor altijd sceptisch blijven.”

Ripple is altijd duidelijk op zoek geweest naar samenwerking met toezichthouders om een ​​kans te bieden om problemen in de financiële sector op te lossen. De absente regels door de SEC en andere regelgevende autoriteiten hebben institutionele in het hemd laten staan. Hierop zei Garlinghouse:

“Vanaf het vroegste moment heeft Ripple gezegd dat het niet anti-overheid was … we proberen met het systeem samen te werken. Blockchain-revolutie kan binnen het systeem gebeuren”

Bron: Ambcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.