Vandaag heeft de grootste islamitische geldschieter van Koeweit aangekondigd dat hij zich bij RippleNet zal aansluiten. Kuwait Finance House treedt toe tot het netwerk van Ripple banken en betalingsproviders en gebruikt de blockchain van Ripple om de kosten te verlagen en de snelheid van internationale betalingen te verbeteren.

Dit is het laatste nieuws  in een reeks spraakmakende aankondigingen en samenwerkingen voor Ripple. Deze week brak Ripple door op sociale en mainstream media nadat Ashton Kutcher bij The Ellen DeGeneres Show te gast was, en daar $4 miljoen in XRP naar Ellen’s Wildlife Fund in Rwanda doneerde, in een onmiddellijke overdracht.

Kort daarna kondigde het wereldwijde vastgoedbedrijf Propy aan dat je nu woningen kunt kopen en verkopen met XRP.

Ondertussen voltooide het digitale betalingsplatform Uphold de integratie van XRP, waardoor gebruikers de crypto met USD kunnen kopen, evenals stortingen en opnames kunnen doen.

Ook goed nieuws was dat de app voor mobiel bankieren Revolut eindelijk de implementatie van XRP heeft voltooid, waardoor zijn 2 miljoen klanten het digitale activa kunnen kopen en verkopen.

Daarnaast heeft het online private jet bedrijf TapJets aangekondigd XRP op 1 juni als betalingsoptie toe te voegen.

Ten slotte publiceerde eToro, een sociaal handelsnetwerk en een multi-asset brokerage bedrijf, een studie van zijn klanten, waaruit blijkt dat XRP de populairste troef is op zijn platform, in alle leeftijdsgroepen.

Ripple blijft ook feedback verzamelen van zijn gemeenschap, nadat het een nieuw symbool voor XRP heeft voorgesteld.

Bron: DailyHodl

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.