De hele markt is teleurgesteld nadat Bitcoin op 5 en 6 mei het $ 10.000-cijfer niet heeft gehaald. Het halen van de $10K zou een bull run naar de $14k hebben betekend voordat BTC opnieuw een sterke weerstand zou vinden.

Deze daling heeft alle andere crypto’s ook doen dalen, inclusief Bitcoin, met uitzondering van bepaalde cryptocurrencies die in een stroomversnelling kwamen door hun forks, MainNet en andere soortgelijke redenen waaronder Bitcoin Cash en EOS.

Een blik op de nieuwste 4-uur chart van Bitcoin met de Bollinger Band-indicator toont een tube-formatie. Alle tube-formaties worden meestal gevolgd door explosies die negatief of positief kunnen zijn. Dit betekent dat we in de komende 48 uur enorme prijsacties bij alle crypto’s kunnen gaan zien.

Een enorme koopdruk onder de $7500 op bijna alle beurzen geeft aan dat de prijs van Bitcoin, voor nu, niet onder de $ 7500 zal dalen. Het betekent ook dat de verwachte explosie van de Bollinger Band een potentiële bull run zou kunnen betekenen die prijzen boven de $9000 voor Bitcoin zou kunnen betekenen.

Het segment sentimentanalyse is de representatie van verzamelde sentimentgegevens die onze verslaggevers in de loop van de tijd verzamelen na interviews met mensen uit verschillende delen van het crypto-verse, met inbegrip van investeerders, miners, ervaren en amateurhandelaren, journalisten, ontwikkelaars en influencers.

Ripple [XRP]:

Ripple [XRP] handelde tegen $0,68 per token, met een marktkapitalisatie van $26 miljard, getuige een verwaarloosbare groei van 1,4% in de afgelopen 24 uur. Bitcoin Cash [BCH] staat op nummer 4 en is dichtbij een marktkapitalisatie van $21 miljard. XRP heeft zelf in de loop van de week geen grote prijsacties gezien, met een daling van slechts 1%, in tegenstelling tot BCH die de afgelopen week 15% verloor.

Leonid Yaremchuk, een ontwikkelaar uit Estland, zegt:

“Er wordt veel gespeculeerd over het vermogen van xRapid om de prijs van XRP te doen stijgen. Hoewel alles afhankelijk is van Bitcoin, zou ik elk prijsniveau onder $1 als een koopje beschouwen. Ik wil XRP gaan kopen. Ja, het is nu bijna 6 maanden dat mensen op een pump zitten te wachten, maar wees geduldig. We gaan eerst terug naar $3 en dan volgend jaar naar $5 of $6.”

Stephen Dunn, een investeerder in cryptocurrency sinds 2013, zegt:

“De triviale discussie over XRP als effect is belangrijk om aan te pakken. Hoewel Ripple duidelijk heeft gemaakt dat dit niet zo is, hebben we een officiële bevestiging van de overheid nodig. Als het bevestigd wordt, boem, XRP naar Pluto, niet naar de maan. Ik wed dat Coinbase XRP zal opnemen in haar aanbod, stel je de opwinding voor. Ik verwacht dat de volgende week weer droog en saai zal zijn, dus koop zo lang als je kunt, misschien krijg je deze kans nooit meer. “

Lawrence Ju, een crypto community manager en investeerder zegt,

“Ik kan het aantal Ripple-idioten niet geloven. Ik wed dat 80% van de XRP-fanruis heeft geïnvesteerd toen XRP boven de $1 was, en dat ze niet kunnen wachten tot het weer zal stijgen. Lol. Niemand gelooft in Ripple, ze zijn een combinatie van gecentraliseerd en gedecentraliseerd, wat in feite “gecentraliseerd” betekent. Welnu, alleen als deze beleggers dat wisten; Brad lacht om je sukkels”

Alex Jamal, een XRP-investeerder sinds begin 2017 zegt (vertaald vanuit het Frans),

“Het kan me niet schelen wat mensen zeggen. Van alle crypto’s die er zijn heeft alleen Ripple op grote schaal partnerschappen gecreëerd, wereldwijd. Zie het alsof de mogelijkheid hebt om te investeren in Apple of Microsoft terwijl ze nog jong zijn. Wat maakt het jou uit of het gecentraliseerd of gedecentraliseerd is, zolang je maar geld verdient! Zelfs Bitcoin heeft ‘niet zoveel waarde’

Om af te sluiten, zei maar liefst 72% van de XRP-respondenten dat de prijzen in de nabije toekomst hoog boven de $ 2-positie zullen liggen, hoewel ze sceptisch waren over de aankomende week. Een kleine 28% was van mening dat XRP voor een lange tijd bearish zal zijn en onder de $1,5 zal blijven, zelfs als de markten bullish zouden worden.

Tron [TRX]:

Tron [TRX] handelde op het moment van publicatie tegen de $0,078 per token met, een marktkapitalisatie van $4,8 miljard op slechts centimeters afstand van de $4,9 miljard van IOTA. TRX heeft de afgelopen 24 uur een indrukwekkende stijging van 7,64% gezien, en staat momenteel op de tiende positie qua marktkapitalisatie. Het is ook de hoogste winst van alle tokens in de top 20 van de afgelopen 24 uur.

Mojey Lechner, een recente crypto-belegger uit Malta, zegt:

“Ik heb een zeer gediversifieerde wallet, Tron is er een van. Zij zijn het enige team dat de afgelopen twee maanden actief in het nieuws is geweest. Ze hebben absoluut een zeer actief team en dat is de reden voor iedereen om te investeren. Met het lanceren van mainnet verwacht ik dat de koersen aan het einde van deze maand zullen stijgen. Ja, we hebben minder dan 10 dagen, maar een 50% -stijging zou kunnen. Iedereen is geïnteresseerd.”

Roshan Kumar, een game-ontwikkelaar uit Bangalore zegt,

“Ik ben een actief onderdeel van verschillende gesloten TRX-groepen en de stemming is aanstekelijk. Koop jongens, dat is alles wat ik kan zeggen, verwacht actie in de komende twee weken. De Main Net-lancering wordt episch. Zelfs als je het concept niet begrijpt, denk dan aan de hype en de media-aandacht. Het wordt enorm. Oh ja, maar vergeet niet om te incasseren vlak voor 31. Als TRON kan aantonen dat mensen ze willen gebruiken, kunnen we zelfs een schandalige $0,4 per token zien, vooral met de verwachte coin burning. “

Mario Cortes, een voormalig journalist-handelaar, zegt:

“Kijkt niemand naar het nieuws? Een paar dagen geleden beloofde Justin in de Huobi-talkshow een spannende aankondiging in de maand juni. Dit zou volgens hem minstens 100 miljoen meer gebruikers toevoegen. De groei is prachtig, ik verwacht dat TRX vóór het einde van deze maand zijn $ 0,10-waarde zal doorbreken. “

Benji Schmitt, een altcoin-miner uit Texas zegt:

“De Duitse man die een app maakte, was efficiënter dan het hele Tron-team. Ik begrijp de hype niet. Ik bedoel, deze jongens hebben nog steeds bugs en we zouden ze moeten vertrouwen. Afgezien van het geplagieerde white book, wat oud nieuws is, heeft het product geen substantie. Ze hebben vooral heel veel media-aandacht en onschuldige mensen trappen erin omdat ze denken dat het “goedkoop” is. TRX is een shitcoin. Zelfs shitcoins hebben enige substantie. “

Tot slot, een massale 85% van de TRON-respondenten gelooft dat met de lancering van het Main Net over 10 dagen de prijzen zouden kunnen stijgen met de media-waanzin en FOMO kick-in. De meeste van hen zeiden ook voorzichtig te zijn na 31 mei, als het verzilveren kan beginnen en de prijzen zouden kunnen dalen. De overige 15% was van mening dat de TRX-prijzen, ondanks de Main Net-lancering, de 10 cent niet zullen overschrijden. Ze denken dat Tron geen waardevol product heeft om de acceptatie en schaalbaarheid ervan te bevorderen.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.