Het wordt tijd dat Ripple weer eens zien stijgen. Met een potentiële bull run voor de boeg, moeten we kijken naar die mogelijkheden die het zou kunnen brengen in termen van toekomstige prijsvoorspellingen. In de huidige situatie lijken de markten zich te herstellen van een droogte, waardoor het leven uit een aantal valuta is verdwenen.

De prijzen zien er over het algemeen vrij laag uit; We moeten echter bedenken dat de waarden niet zo laag zijn als in begin april, voorafgaand aan de vorige bull run van medio april.

Gedurende deze periode wist Ripple te klimmen van $0,49 naar een waarde van $0,96. Dit was een stijging van 95%, en daarom kunnen we stellen dat de volgende sterke stijging van de markt een vergelijkbare toename van het volume zou kunnen veroorzaken.

Op het moment van schrijven wordt Ripple XRP gewaardeerd op $0,618, een stijging van 1,64%. Ripple lijkt dus op het juiste pad te zijn.

Als er dit weekend een stijging plaatsvindt in het volume van Ripple, van ongeveer 95% zoals de vorige keer, dan heeft Ripple de potentie om volgende week de $1,20 te bereiken. (Oké, $1,20 is technisch een stijging van 96%, maar het is nog steeds volledig realistisch).

Dus, gezien deze informatie is in een week tijd een prijs van $1,20 voor Ripple volledig realistisch en dus zeer haalbaar. Ook moeten we er rekening mee houden dat deze bull run of marktstijging, mocht het plaatsvinden, de markten met een nog grotere impact zou kunnen raken, met stijgingen van meer dan 140% als gevolg. In dat geval zou Ripple een prijs van $1,50 kunnen zien.

Dit is natuurlijk alleen gebaseerd op speculatie en een weerspiegeling van de prestaties van Ripple XRP tijdens de laatste bull run. Er is een kans dat de markttrend die we op dit moment zien, slechts een gevolg is van een correctie, of misschien is het slechts een korte herstelperiode. Hoe dan ook, de trend lijkt naar boven gericht te zijn, en dat is iets waar we allemaal enthousiast over zouden moeten worden.

Dit is geen beleggingsadvies. Als je ervoor kiest om te investeren, baseer het dan op je eigen onderzoek.

Bron: https://cryptodaily.co.uk/2018/05/ripple-climb-95-next-week-xrp-see-1-20/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.