Vandaag deed Ripple nog een enorme aankondiging, iets dat veel toegevoegde waarde en wat broodnodig goed nieuws kan brengen voor Ripple en hun valuta, XRP. Op dit moment ligt XRP onder vuur, met een dreigende rechtszaak vanwege de beweringen dat het een future zou zijn.

Hun nieuwe project ‘Xpring’ (uitgesproken als Spring, blijkbaar) heeft als doel om investeringen te bieden aan nieuwe start-ups, die op hun beurt hen zullen aanmoedigen om XRP en de diensten achter XRP en de Ripple blockchain te gebruiken.

Ripple heeft een volledige persmededeling vrijgegeven waarin wordt uitgelegd hoe Xpring werkt, lees het zelf, hier: https: //ripple.com/insights/welcome-to-xpring/

Ripple zei:

“Vandaag kondigen we Xpring aan (uitgesproken als Spring). Xpring is een nieuw initiatief van Ripple dat investeert in, incubeert en subsidies verleent aan bedrijven en projecten van ondernemers. Elke ondernemer zal het digitale bedrijfsmiddel XRP en de XRP Ledger, de open source gedecentraliseerde technologie achter XRP, gebruiken om de problemen van hun klanten op een getransformeerde manier op te lossen.”

“Bij Ripple blijven we XRP gebruiken om financiële instellingen te helpen wrijvingen bij wereldwijde betalingen weg te nemen. De kenmerken van XRP en de XRP Ledger – superieure snelheid, schaalbaarheid en stabiliteit – maken het echter perfect voor ondernemers die problemen willen oplossen over identiteit, handelsfinanciering, gaming en virtuele goederen, herkomst, onroerend goed, verzekeringen, digitale media en vele andere industrieën. De ondernemers en bedrijven van Xpring zullen XRP gebruiken voor deze doeleinden, en andere.”

 

Xpring is ontworpen om nieuwe ondernemers te laten profiteren van de diensten van Ripple. Bezoek voor meer informatie de Xpring-website hier: https://xpring.co/

Wat betekent dit voor XRP?

Omdat Xpring bewegingen van XRP stimuleert, zorgt dit ervoor dat meer nieuwe bedrijven XRP beginnen te gebruiken, hetzij als een betaalmethode voor zichzelf, of zelfs als een methode voor klantbetalingen, voor die bedrijven die een product of een handelsartikel hebben om te verkopen. Kortom, dit zal zeker de activiteit op de Ripple blockchain verhogen.

Ook belooft Xpring blockchaintechnologie open te stellen voor een aantal nieuwe en opkomende bedrijven, waardoor nieuwe ideeën en nieuwe technologieën worden geïntroduceerd in een industrie die innovatie bevordert.

Dit is echt een geweldige aanvulling op de Ripple-portfolio en omvat het potentieel van xVia, xCurrent, xRapid en natuurlijk XRP.

 

Bron: Cryptodaily UK

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.