Ripple XRP Binance xRapid Blockchain Crypto Altcoins Betaalservice Service Decentralized Washington

Ripple (XRP) is opnieuw verwikkeld geraakt in een juridische kwestie over of het al dan niet effecten heeft verkocht. Het bedrijf wordt momenteel vertegenwoordigd door de voormalige SEC-voorzitter, Mary Jo White, in de hoop de zaken met de Securities and Exchange Commission op te kunnen lossen.

Ripple (XRP) is erin geslaagd veel industrieleiders te overtuigen, waaronder enkele grote namen. Ripple is misschien geen Goldman Sachs of JP Morgan, maar het gedraagt zich wel degelijk zo. Dat is erg indrukwekkend van Ripple en elke slimme investeerder zou heel graag een stukje Ripple te pakken krijgen, ondanks de tijdelijke juridische problemen. Het recente negatieve nieuws rondom Ripple heeft investeerders meer tijd gegeven om deze investering te bestuderen om een goede positie in te kunnen nemen.

Dat wil echter niet zeggen dat investeren in Ripple of investeren in XRP hetzelfde is. Wat de uitkomst van deze rechtszaak ook zal zijn, Ripple (het bedrijf) zou veilig moeten zijn. Realistisch gezien is de kans dat XRP als een effect wordt aangemerkt klein en zou XRP dus voorlopig ook veilig moeten zijn. Ripple verzekerde veel van haar XRP-houders dat het bedrijf financiële instellingen gaat aanmoedigen om XRP te gebruiken voor hun X Rapid, source-liquiditeitsoplossingen. Tot nu toe heeft het bedrijf echter nog geen significante doorbraak gemaakt in dit opzicht.

De prijs van XRP blijft stijgen op basis van speculatie en hype en het is klaar om aan een ​​nieuwe positieve cyclus te beginnen. De prijs is erg goed ten opzichte van Bitcoin (BTC), omdat het vorig jaar zowel het Bitcoin (BTC) als het Ethereum (ETH) met haar procentuele groei overtrof. Hetzelfde zal dit jaar ook gebeuren omdat Ripple (XRP) klaar lijkt te zijn voor nog meer groei. Sommigen geloven misschien dat Ripple’s XRP-token waanzinnig overgewaardeerd is, maar dat lijkt weinig verschil te maken voor reguliere XRP-houders, die denken dat het nog steeds veel te goedkoop is met $0,66, vergeleken met $3,2 in januari van dit jaar. In tegenstelling tot Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), heeft Ripple (XRP) tot nu toe geen institutionele interesse kunnen wekken. De meeste beleggers zijn dus kleinhandelaren die de toepassingen van XRP zelden in twijfel trekken, maar zijn van mening dat XRP waarde zal blijven halen uit het succes van Ripple. De meeste van deze beleggers besluiten vaak om hun XRP te verkopen bij het zien van een tijdelijke tegenvaller, wat er vaak toe leidt dat Ripple (XRP) de meeste verliezen lijdt tijdens een algehele daling van de markt.

Ripple (XRP) handelt gisteren momenteel tegen een prijs van $0,65, wat gisteren nog $0,70 was. De prijs heeft de lange termijn supportlijn gehouden en lijkt momenteel klaar voor verdere stijging. Gunstig nieuws met betrekking tot de lopende rechtszaak kan de prijs tot voorbij $0,70 drukken. De 4H-kaart laat zien dat de RSI bijna overbought-niveaus nadert, wat betekent dat de prijs omhoog zal moeten gaan met retracements, de klim zal uiteindelijk stabiel zijn. Hoewel Ripple (XRP) misschien geen goede langetermijninvestering is totdat de toekomst van XRP duidelijk is, blijft het een goede investering voor korte termijn. Het XRP/USD-paar biedt ook goede intraday-kansen voor daghandelaren.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.