Roger Ver heeft zijn mening over Bitcoin Cash en de fork in een nieuwsinterview met CNBC’s Fast Money gedeeld. Hij is zeer positief over Bitcoin Cash en voorspelt dat de crypto een waarde zal hebben die even hoog is als die van Bitcoin.

Roger Ver is een bekende investeerder in cryptocurrency. Hij is een van de eerste mensen die in Bitcoin investeerde en staat bekend om zijn site Bitcoin.com. Hij heeft hoge verwachtingen van cryptocurrency en is van mening dat dit de toekomst van valuta zal zijn.

In het interview werd Roger gevraagd naar de fork van Bitcoin Cash. Hij merktte op dat het een upgrade van BCH was, wat resulteerde in een toename van het aantal transacties. De belangrijkste reden voor de upgrade was om de cryptcurrency toegankelijker te maken voor beleggers. De upgrade zorgt ervoor dat de transacties van BCH 30 keer zo snel zijn als die van Bitcoin.

Hij zei ook dat BCH meer nut heeft en kan worden gebruikt als geld in verschillende landen. Landen zoals Bangkok accepteren BCH voor eten, koffie en andere dingen. Hij adviseert ook startende bedrijven om Bitcoin Cash te gaan gebruiken.

De interviewer vroeg daarna naar de liquiditeit van Bitcoin Cash en hoe de waarde ervan zou stijgen. Roger antwoordde dat BCH een hogere marktkapitalisatie heeft dan wat Bitcoin een jaar geleden had en bullish signalen laat zien. Hij zei ook dat bedrijven met nieuwe innovaties komen op basis van Bitcoin Cash en niet Bitcoin.

Hij ging vervolgens door met het bekritiseren van Bitcoin door te zeggen dat het langzaam en onbetrouwbaar is. Hij prijst de ontwikkelaars van BCH en zegt dat ze hard werken om BCH succesvol te maken, omdat ze hetzelfde pad volgen dat BTC succesvol heeft gemaakt.

Roger Ver zei:

“Ik ben erg optimistisch over Bitcoin Cash, net zoals toen ik de allereerste investeerder van Bitcoin was in 2011.”

Een andere interviewer vroeg of Bitcoin Cash kan worden gebruikt in het dagelijkse leven in Amerika, net zoals in Thailand. Roger antwoordde door te stellen dat bedrijven zoals Coinbase BCH al gebruiken door betalingen met Bitpay als betalingsverwerker te accepteren.

Hij zei dat de reden waarom BCH populairder is, is dat het kan worden opgeslagen en als contant geld kan worden uitgegeven, iets wat de beste crypto-valuta’s missen.

Toen hij werd gevraagd naar zijn mening over of BCH boven BTC uit zal stijgen, zei Roger dat veel mensen al lobbyen voor BCH en hij getuige was van een beurs die BCH steunt. Hij zegt dat BCH groeit.

Roger Ver zei:

“Alle nieuwe innovaties vindt plaats op basis van Bitcoin Cash, en niet langer op basis van Bitcoin.”

Behc39 een Twitteraar schreef:

“1. Wie is die idioot (naast Roger) die Bitcoin Core zegt? 2. Roger gaat ervan uit dat ze het een HF zal noemen, dus hij houdt vast aan zijn standaard reactie en zegt dat het een upgrade was, ook al gebruikte ze de term upgrade. 3. Beantwoordt niet de vraag waarom bcash meer dan 7% is gedaald na de HF.”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.