Brad Garlinghouse werd onlangs geïnterviewd door CNBC tijdens het recente Money 20/20-evenement in Amsterdam. Ethereum World News had eerder al vermeld hoe Ripple (XRP) Bitcoin (BTC) volgens Garlinghouse in de toekomst min of meer zal verslaan.

Volgens Brad Garlinghouse staan er een aantal grote banken in de rij om tegen het einde van dit jaar het xRapid-platform te gaan gebruiken; verwacht wordt dat dit aantal volgend jaar in de tientallen zal liggen. Hij zei dit over xRapid:

“Tegen het einde van dit jaar zullen grote banken xRapid gebruiken als een liquiditeitstool. Tegen het einde van volgend jaar hoop ik zeker dat dat aantal in de tientallen zal liggen. Maar we moeten ook doorgaan met het laten groeien van dat ecosysteem … de liquiditeit laten groeien.”

xRapid gebruikt XRP om de broodnodige onmiddellijke liquiditeit te verkrijgen waar Brad het over had. Dit is voor internationale betalingstransacties door banken en betalingsdienstaanbieders. Onlangs voltooide testen van xRapid-service geven aan dat het banken ergens tussen de 40% en 70% besparen, in vergelijking met het gebruik van traditionele Forex-tussenhandelaren.

Toen hem werd gevraagd naar zijn prijsvoorspellingen voor XRP, zei Mr. Garlinghouse het volgende:

“Ik weet niet hoe ik de prijs van XRP moet voorspellen. Ik zou het niet durven proberen. Wij zijn één speler in het XRP-ecosysteem … Ik denk dat als we dingen blijven om het gebruik van XRP te verbeteren, we het ecosysteem gezonder en gezonder zien zullen groeien.”

Uit dit deel van het interview kan verder worden afgeleid dat de crypto-markten de toekomstige prijs van XRP en andere cryptocurrencies in het algemeen zullen bepalen. Garlinghouse gaf ook commentaar op de huidige hype in de crypto-markt en dat er spoedig een evenwicht zal komen wanneer de bovengenoemde hype de realiteit zal ontmoeten. In werkelijkheid bedoelde hij dat andere cryptocurrencies hun waarde zullen bewijzen door echte problemen op te lossen in plaats van speculatieve activa te zijn, zoals het geval is met Bitcoin (BTC).

Het is met soortgelijke opvattingen dat Ripple HODLers hopen dat XRP inderdaad voldoende momentum zal verzamelen om een broodnodige opwaartse trend te realiseren. De huidige marktanalyse geeft aan dat XRP momenteel handelt tegen de $0,66 op het moment van schrijven, met een stijging van 1,67%. Veel HODLers willen echter dat de crypto op zijn minst $1 en misschien zelfs $10 zal bereiken, aangezien de langverwachte Ripple-gecentreerde SBI Virtual Valuta nu live is.

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.