Ze zeggen dat ”the early bird catches the worm” (“de vroege vogel vangt de worm”). Dit wijze gezegde is zeker van toepassing op de huidige gebeurtenissen in de crypto-space. Als je een slimme crypto-handelaar bent, kijk je meestal dagelijks op coinmarketcap.com om potentiële pareltjes te vinden voordat ze populair worden. Hetzelfde principe kan worden toegepast op traditionele bankiers en handelaren die het schip van de big shot-banken verlaten en overstappen naar de opwindende wereld van cryptocurrencies en hun beurzen. Deze wereld wordt gedomineerd door Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) en tal van andere crypto’s en tokens die een rush in de markten veroorzaken.

Deze crypto-markten zijn een natuurlijke oplossing voor jonge bankiers en handelaren die uit het traditionele investeringsklimaat komen, die een graantje mee willen pikken van de groeiende cryptomarkt. Er zijn ook gevallen van andere individuen uit verschillende andere industrieën, zoals de techniek, die het allemaal opgeven voor een plek op de eerste rij in deze prachtige en veelbelovende wereld van blockchains en cryptocurrencies.

Yuzo Kano, voormalig Goldman Sachs-executive, werd CEO van Bitflyer.inc, en is hard bezig met het overhevelen van handelaren en bankiers van zijn oude werkgever en andere bedrijven in de internationale arena van traditioneel bankieren en beleggen. Kano wil het beste van het beste om de bitFlyer-beurs te laten slagen. Zijn huidige team bestaat uit voormalige senior medewerkers en jonge medewerkers van Barclays Plc, Credit Suisse Group AG en andere bankreuzen.

Wat is er precies aan de hand?

Allereerst, zoals eerder vermeld, wil Kano het beste van het beste voor zijn bitFlyer-beurs. Hij is op een missie om alleen de beste te rekruteren.

Ten tweede biedt bitFlyer aantrekkelijke salarissen die misschien niet zo hoog zijn als op Wallstreet, maar alle fulltime werknemers van bitFlyer krijgen aandelenopties en kunnen deze te allen tijde verzilveren zonder te wachten op de IPO van het bedrijf. Met betrekking tot jonge handelaren is er een nieuwe golf van gedesillusioneerde jonge bankiers die Wallstreet zat zijn en wel eens willen weten hoe het is om binnen de start-up-omgeving van bitFlyer te werken.

Ten derde, zoals eerder vermeld, The Early Bird Catches The Worm. Zoals met elke nieuwe industrie, zijn de eersten die instappen meestal degenen die erin slagen groot geld te verdienen. Bewijs hiervan is te vinden in de dot.com-boom, waarbij individuen zoals Elon Musk miljardairs werden door startups zoals PayPal.

Kortom, de trend van leeglopende traditionele banken en financiëele instellingen naar crypto is een indicator van waar de markt naartoe aan het bewegen is. Degene die zeiden dat crypto oplichting was zullen spijt krijgen van deze opmerkingen, wanneer jonge 20-jarigen eilanden beginnen te kopen, als ze dat niet al doen.

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.