Tron TRX Baidu Google China Blockchain Samenwerking Crypto Altcoin

TRON, een blockchain-protocol, heeft zes maanden na zijn lancering al een miljoen geregistreerde adressen. Dit blijkt uit statistieken die op 23 december werden gepubliceerd.

Een medeoprichter van IAmDecentralized.org, Misha Lederman, deelde de statistieken op sociale media. Daaruit blijkt dat het aantal geregistreerde accounts inderdaad de grens van een miljoen heeft overschreden.

TRON lanceerde zijn mainnet ongeveer zes maanden geleden, en probeert zijn rivaal Ethereum sindsdien te verslaan. De CEO van het protocol, Justin Sun, spreekt zich altijd publiekelijk negatief uit over Ethereum. Zo zei hij deze week dat hij verwacht dat de altcoin “langzaam gaat imploderen”.

Lederman stelt dat de groei van het aantal accounts sneller groeit dan Ethereum. “Ter vergelijking; Ethereum bereikte de 1 miljoen adressen op 22 januari. Dat is 18 maanden nadat Ethereum zijn mainnet lanceerde”, aldus Lederman.

Mensen stellen in reacties dat Ethereum groeide ten tijde van lage interesse in crypto, en dat het daarom trager groeide. En ondanks de enorme groei is de prijs van het token van het protocol niets vergelijken met de ETH-prijs op dit moment.

TRON steeg deze week flink. Echter verloor het na een correctie ongeveer 15 procent in 24 uur. Op dit moment is TRON €0.017800 waard, en ETH €116.31.

BRONCointelegraph
Sander is een gedreven journalist met een uit de hand gelopen hobby; Bitcoin. In 2015 kwam hij voor het eerst in aanmekering met cryptovaluta. Niet veel later kocht hij zijn eerste bitcoins. Naast het schrijven van nieuwsartikelen is Sander dagelijks bezig als grafisch vormgever voor Bitned. Op deze manier draagt hij op alle vlakken een steentje bij aan het optimaliseren van de website.