Met slechts twee dagen te gaan, zijn de Tron HODLers super enthousiast over het nieuws, vooral omdat Justin Sun veel updates op zijn Twitter-account biedt. Het is de bedoeling dat het Mainnet op 31 mei 2018 wordt gelanceerd.

Odyssey 2.0, de Mainnet staat al een tijdje in de schijnwerpers in de wereld van cryptocurrencies. Het begint een nieuw tijdperk in de sage van blockchain. De standaarden voor hogere prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid van blokken worden verhoogd.

De CEO van Tron heeft onlangs een FAQ [Frequent asked questions] op zijn Twitter geplaatst. De vragen gaan uitsluitend over de Mainnet en wat erna komt voor de Tron-gemeenschap.

Tron Odyssey 2.0

Van 31 mei tot 24 juni zal Odyssey 2.0 onderworpen worden aan strenge tests die open zijn voor het publiek, voordat ze de onafhankelijkheid aankondigen. Later, op 25 juni, met de consensus van de gemeenschap, zal het Genesis-blok worden gemaakt, waarmee de lancering van het Tron-protocol onafhankelijk wordt erkend.

Hoewel de release van Mainnet een technische mijlpaal is, is de lancering op 25 juni een grootschalige operatie. Hij voegt daaraan toe dat de volgende stap is om de Tron-community en een miljoen anderen samen te verenigen voor de finale van Odyssey 2.0.

Er zal voldoende tijd worden gegeven aan de beleggers en gebruikers om Odyssey 2.0 te synchroniseren en te downloaden, met de gegeven regels en richtlijnen. Ze zullen moeten leren en bekend moeten worden met de bijgewerkte versie van de Mainnet.

Justin Sun heeft de angstaanjagende kwestie van tokenmigratie beantwoord. Hij verklaarde dat klanten op 31 mei geen tokenmigratie hoeven door te voeren, omdat de beurspartners verantwoordelijk zijn voor het migreren van tokens, maar dat de gebruikers op de hoogte van de token-migratie zullen worden gesteld.

Tron is een partnerschap aangegaan met meer dan 50 beursplatforms over de hele wereld. De tijd die aan hen wordt gegeven is voldoende om zich aan te kunnen passen. In deze periode van 25 dagen zal de community en het team van Tron communiceren met ontwikkelaars, vertegenwoordigers en beurzen om ervoor te zorgen dat het complete ecosysteem op 25 juni gereed en klaar is voor de onafhankelijkheid van het Tron Protocol.

Tron’s Protocol heeft rigoureuze tests ondergaan. Hun technische team heeft aan 216 regressietesten gewerkt. Ze hebben 15 TRON-blockchains en 102 wallet-apps gebouwd, wat bijdraagt ​​aan het gevarieerde ecosysteem.

Mr. Sun verzekert zijn gebruikers dat de upgrade betrouwbaar is en beschikt over een veilige technologie. De kernontwikkelaars en de gemeenschap over de hele wereld hebben 2,00 commits ingediend, die 384 eenheidstests omvatten en meer dan 500 forks samenvoegen. Na vele iteraties heeft het Tron-protocol 102 nieuwe functies.

Het bevat ook de belangrijkste functie genaamd “Bandwidth-based mode”, die de beveiliging tegen DDoS-aanvallen verhoogt. Momenteel zijn deze aanvallen frequent voorgekomen in de cryptocurrency-markt.

Tron Odyssey 2.0 Tweets:

 

Troxico, een Twitter-gebruiker schreef:

“Altcoin moet worden gecombineerd met fiat in plaats van btc, zodat we de echte waarde van een munt kunnen bepalen.”

CryptoDuck schreef:

“Dit is zo eng en spannend. Op het moment dat dit wordt geschreven, bedraagt ​​de congestie van Ethereum 35 minuten. TRON zal dat verkeer in 5 seconden afhandelen. “

Jason zei:

“Justin! Ik zou graag een licentie willen om tron-t-shirts in Europa te maken.”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.