TRON (TRX) en vSport, het grootste sport bockchain-powered platform, zijn klaar om elkaar de hand te schudden en samen te werken aan de creatie van het allereerste voetbal georiënteerde blockchain-project.

Beide partners willen samenwerken om op een gedecentraliseerde en handige manier premium voetbal-content te leveren met behulp van blockchain-technologie.

TRON en vSport staan momenteel in de schijnwerpers

Met betrekking tot deze vruchtbare samenwerking, twitterde de oprichter van TRON, Justin Sun,: “Zeer enthousiast over de #TRON + vSport-samenwerking, een krachtige alliantie om met gebruik van blockchain-technologie problemen in de voetbal– en sportindustrie op te lossen. Sportfans: maak je klaar voor een grote reboot voor gebruikerservaringen! @vSport_io @ sneijder101010 $ TRX #TRX”

De tweet werd al snel gevolgd door de reactie van Wesley Sneijder, ook via Twitter: “Ik kijk uit naar onze samenwerking! #Tron en #vSport

Met beide partijen zeer enthousiast over deze samenwerking in het licht van de naderende FIFA World Cup 2018 in Rusland, verklaarde de oprichter van Tron dankbaar: “Bedankt voor de steun van @sneijder101010 voor het WK van 2018. Wesley Sneijder was een van de drie beste middenvelders ter wereld in 2010 volgens FIFA. Hij ontving de Bronze Schoen 2010 en de Silver Ball 2010. @FIFAWorldCup #TRON #TRX $ TRX #TRONSR “

vSport mede-oprichter, Qiang Bai, was ook erg blij met de samenwerking en het onstaande potentieel, zei hij in een Medium-artikel: “Met sportmodellen uit het verleden is het moeilijk voor fans om beloningen te ontvangen in ruil voor hun enthousiasme en bijdragen, wat een ernstige onbalans in de waardestructuur veroorzaakt. Door samen te werken met TRON kunnen we onze krachten bundelen met een ander sterk bedrijf, door gebruik te maken van onze voetbal- en sportfaciliteiten om moeilijke voetbal- en sportindustrie-gerelateerde problemen op te lossen. We zullen samenwerken om een ​​gezond voetbal- en sportecosysteem te bouwen en te koesteren. Ik geloof dat dit een geweldige manier is om iets terug te geven aan voetbalfans over de hele wereld.”

TRON en vSport samenwerking komt op het perfecte moment, vlak voor het WK

De inzet is hoog en beide partijen weten dat als deze samenwerking goed gaat, ze op het punt staan iets fantastisch voor de voetbalwereld te doen. Met de introductie van TRON MainNet om de hoek (op 31 mei), is dit partnerschap de beste vorm van publiciteit voor TRON. Een ander voordeel van deze samenwerking kan de waardestijging van de TRX-crypto zijn.

TRON is momenteel ‘s werelds grootste op een blockchain gebaseerde dApp en heeft tot doel het internet volledig te decentraliseren door een toegankelijke, allround infrastructuur aan te bieden. Dit is ook een zeer goede gelegenheid voor vSport om zijn overheersing uit te breiden en een aanzienlijk deel van de sportindustrie te grijpen, door een compleet nieuw voetbalecosysteem te creëren.

Bron:https://coindoo.com/tron-and-vsport-set-to-launch-new-age-football-blockchain/

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.