Tron (TRX) legt dapper alle kaarten op tafel. Het probeert Ethereum-ontwikkelaars te verleiden om zich bij Tron aan te sluiten door leningen van $100.000 USD, moeiteloze dApp-migraties en 10.000 TPS te beloven. Deze grote stap komt slechts een paar dagen voor de MainNet-lancering, die gepland staat op 31 mei, zoals aangekondigd op de officiële Twitter-pagina van het project.

“Op 31 mei (GMT+8) lanceren we #TRONmainnet en beginnen we met onze overstap van het #Ethereum-platform, met al meer dan 1 miljoen $ TRX-houders klaar voor eerlijke verkiezingen. Zorg ervoor dat je het livestream-evenement kijkt. #TRON $ TRX “

Tron verlaat het EThereum-gebaseerde ERC-20-token en wordt op 25 juni volledig onafhankelijk.

Leningen en veel geld

Vorige maand heeft de Tron Foundation aangekondigd dat: “De in aanmerking komende projecten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, de volgende blockchain-gebaseerde ontwikkelingen:

DAPP’s voor betaling van financiën, gamen, valuta, IoT, energiebeheer, sociale media, communicatie en hoogwaardige hulpprogramma’s voor conversie van zoekopdrachten, ontwikkelingshulp, enz. “

Ontwikkelaars zijn verplicht om de lening binnen 18 maanden terug te betalen, tegen een rentepercentage van nul procent, zoals beschreven op de Tron-website.

“Leningen verstrekt via TRON LOAN zijn de eerste 18 maanden renteloos. De ontwikkelaar moet het hoofdsaldo van USD$100.000 binnen 18 maanden terugbetalen, hetzij in USD, hetzij in het reguliere digitale-activagequivalenten op het moment van terugbetaling.”

Naadloze dApp-migratie van Ethereum naar Tron

Als het gaat om de migratie van dApp’s lijkt het erop dat de Tron Foundation hard aan het werk is sinds het onlangs de TronVM heeft uitgebracht, die het porteringsproces een stuk soepeler zou moeten maken, zoals deze tweet laat zien:

“TronVM v.0.1 wordt op 25 mei gelanceerd. Deze versie is volledig compatibel met de Ethereum VM. Alle Ethereum-ontwikkelaars kunnen een adapter gebruiken om naadloos Ethereum dApp-projecten naar #TRON te migreren. We zullen een beloningsprogramma aanbieden, blijf op de hoogte! “

Tron biedt ontwikkelaars in principe een gestroomlijnde optie om hun dApps van Ethereum naar Tron te verplaatsen met behulp van de nieuwe virtuele machine. Ethereum VM (EVM) is een runtime-omgeving voor smart contracts op basis van Ethereum. Het is volledig gescheiden van het hoofdnetwerk en elke Ethereum-node voert een eigen EVM-implementatie uit.

10.000 transacties per seconde

Ten slotte zorgt de foundation ervoor dat de blockchain tot 10.000 transacties per seconde aankan. Dat is veel, vooral in vergelijking met de huidige snelheid van Ethereum met rond de 15 TPS.

Deze snelheid zal zeker interessant zijn voor ontwikkelaars die de vertraging van het netwerk van Ethereum willen vermijden, vooral na de CryptoKitties lancering van vorig jaar.

Bron: Coindoo

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.