Tron TRX Baidu Google China Blockchain Samenwerking Crypto Altcoin

Het gedecentraliseerd internetprotocol TRON gaat een ​​blockchain-gamingfonds, genaamd TRON Arcade lanceren. Dit meldt het in een persbericht op 29 november.

TRON Arcade is bedoeld om “ontwikkelaars te ondersteunen”. In de komende drie jaar zal het fonds in totaal $100 miljoen aan investeringen ontvangen.

Het fonds is een nieuw plan voor de lange termijn van het bedrijf. Het nam eerder dit jaar ook al BitTorrent, een platform voor het delen van bestanden, over.

Volgens CEO Justin Sun zal de Arcade “een cruciale rol spelen” in de groeiende populariteit van het bedrijf.

“We streven ernaar bestaande problemen waarmee de gamingindustrie te maken heeft, aan te pakken. Dat willen we doen door gebruik te maken van de open, transparante en onveranderlijke blockchain-technologie,” verklaarde hij in het persbericht. Hij ging verder met te zeggen:

“TRON Arcade zal een cruciale rol spelen door ontwikkelaars aan te moedigen deel te nemen aan onze missie. We willen namelijk de beste blockchain-game-ervaring bieden aan gebruikers over de hele wereld.”

Sun probeerde eerder deze week nog ontwikkelaars van Ethereum naar zijn platform te krijgen via social media-posts. Iets wat een terugkerend thema lijkt te zijn van dergelijke publieke aankondigingen.

BRONCointelegraph
Sander is een gedreven journalist met een uit de hand gelopen hobby; Bitcoin. In 2015 kwam hij voor het eerst in aanmekering met cryptovaluta. Niet veel later kocht hij zijn eerste bitcoins. Naast het schrijven van nieuwsartikelen is Sander dagelijks bezig als grafisch vormgever voor Bitned. Op deze manier draagt hij op alle vlakken een steentje bij aan het optimaliseren van de website.