Het is geen nieuws dat Tron’s (TRX) MainNet op 31 mei werd gelanceerd. Een ontwikkeling die met veel euforie werd ontvangen door de blockchain-gemeenschap.

Het Tron-team verdubbelde deze vreugde door aan te kondigen dat ze de ERC20-services voor Tron Office Website volledig zullen staken vanwege het feit dat de Tron MainNet op 25 juni 2018 officieel onafhankelijk wordt.

Om deze reden zullen de ERC20-depositservices voor Tron Office Website eindigen op 6 juni 2018 12:00 en de ERC20-withdrawalservices voor de Tron Office-website worden stopgezet op 22 juni 2018 12:00 uur.

In een verklaring adviseert het Tron-team dat degenen die niet in staat zijn op tijd geld op te nemen, contact op moeten nemen met de Tron-token-ondersteuning om een verzoek tot intrekking in te dienen, waarbij zij erop staan dat de ondersteuningsdienst beschikbaar is tot 31 december 2018.

“Bevestig voor de veiligheid van uw tegoeden het resterende saldo op uw ERC20 Tron Office-websitebalans en neem geld op via een beurs die TRX-migratie ondersteunt, waar u ze om kan zetten in mainnet-tokens,” aldus de verklaring.

Omdat de aankondiging aanleiding was voor veel lof maar ook afkeuring veroorzaakte, werd het voor analisten tijd om te bespreken wat de toekomst inhoudt voor Ethereum en Tron, omdat er meerdere platforms in de Ethereum-gemeenschap zijn die ook hun eigen mainNet gaan lanceren, waaronder Tron (TRX), EOS ( EOS), Zilliqa (ZIL), VeChain (VEN) en Cardano (ADA).

Een van de analisten van Ethereum World News zei dat Ethereum een ​​moeilijke tijd tegemoet kan gaan met de introductie van verschillende mainNet-platforms.

Tron en andere cryptocurrencies die hun mainNets lanceren zullen meer concurrentie voor Ethereum veroorzaken, gezien het feit dat ze alternatieve platforms zijn voor ontwikkelaars die dApps willen maken.

Hoewel het bekend is dat Tron’s mainNet vele voordelen heeft ten opzichte van Ethereum, is een daarvan dat het opzettelijk gebruiksvriendelijke Java-programmeertalen gebruikt voor het opschalen van het platform.

De beëindiging van ERC20 op de officiële website van Tron en de onthulling van meerdere mainNets blijven de Ethereum-community schade toebrengen. Wanneer al deze mainNets opgezet zijn, zullen ze zware concurrentie vormen voor Ethereum.

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.