Bitpie wallet, een wallet-serviceprovider, heeft aangekondigd dat ze de lancering van mainnet en de upgrade van blockchain van TRON zal gaan ondersteunen. Volgens de laatste berichten van TRON labs op hun Medium-account ondersteunt de Bitpie-wallet de TRON-blockchain-upgrade en token-migratie. Zoals vermeld zal TRON op 25 mei de Virtuele Machine [TRON VM v.0.1] lanceren. De virtual machine van TRON is compatibel met de virtual machine van Ethereum.

De lancering van mainnet vindt plaats op 31 mei. De token-migratie vindt plaats op 21 juni. De migratie heeft onlangs ondersteuning gekregen van verschillende wallets en beursplatforms.

Volgens het bericht op Medium moeten beleggers de TRX ERC-20-tokens in de Bitpie-wallet zetten. Alle overschrijvingen die door investeerders naar de Bitpie-wallet worden gemaakt, ontvangen een equivalente hoeveelheid in TRX-tokens. Bitpie is speciaal ontworpen om met new-generation asset management om te gaan.

Justin Sun heeft onlangs aan de TRON-gemeenschap aangekondigd dat het bedrijf een huis weggeeft. Vorig jaar werden ook al dingen weggegeven, zoals een Maserati en een Mercedes Benz.

Vertaling van tweet: “Vorig jaar was het een Maserati en een Mercedes-Benz. Dit jaar brengen we onze weggeefactie naar een heel nieuw niveau – jouw droomhuis! Houd ons in de gaten.”

TRON staat op nummer 9 op CoinMarketCap. De markt daalde de afgelopen week in zijn geheel, met veel cryptocurrencies die in waarde daalden. Op het moment van publicatie heeft TRON een marktkapitalisatie van $4,4 miljard. De TRX-prijs is de afgelopen 24 uur met 6,6% gedaald. De huidige handelsprijs voor TRX is $0,067 en neemt sinds het afgelopen uur weer toe met 2,5%. In de afgelopen week heeft de markt een aanzienlijke prijsdaling van 16% gezien.

Swapy, een Twitteraar schrijft:

“Mijn zesde zintuig zegt dat er eebn grote samenwerking aan zit te komen. Kijk niet naar huidige prijzen jongens. Hodl. Ik kocht cardano toen het 2 cent was en had nooit gedacht dat het $1 zou halen. En ik maak niet opnieuw dezelfde fout. Stel je eens voor hoeveel TRX ik nu zou hebben … veel”

Een andere Twitteraar schrijft:

“Hopelijk zullen er goede dingen komen met de aankomende main net lancering. Ga zo door met het goede werk Justin! Snickers bar and beyond!”

Een crypto-enthusiasteling schrijft:

“Wacht nog steeds op Liqui Exchange om aan te kondigen of ze mainnet-migratie ondersteunen. Wacht nog steeds om ook maar iets te horen – ze houden mijn TRX gegijzeld. Geen communicatie – oplichterij ??”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.