Justin Sun, CEO van TRON [TRX], kondigde eerder vandaag aan dat OTCBTC de TRON-blockchain-upgrade en token-migratie zal ondersteunen. TRON kondigde de lancering van de virtuele machine [TronVM] op 25 mei 2018 aan en die van de mainnet op 31 mei. De tokenmigratie staat gepland op 26 juni 2018.

OTCBTC [OTC – over the counter, BTC-Bitcoin] is een handelsplatform met verschillende cryptocurrencies, met paren met BTC, ETH en USDT. Ze bieden listing services aan om nieuwe tokens naar de beurs te brengen met behulp van ERC20. Verkopers kunnen post-sale offers aanbieden, samen met de betaalmethode en wisselkoers, terwijl kopers geschikte verkopers kunnen kiezen om online het handelsproces volgens hun behoeften af te ronden.

Hun doel is om wereldwijde gebruikers een veilige, eenvoudig te gebruiken en betrouwbare blockchain-service te bieden. Ze willen hetzelfde bereiken door verschillende functies op hun platform op te nemen, zoals KYC,  een wallet (hot-warm-cold) en directe klantenondersteuning.

Justin Sun reageerde op 20 mei 2018:

“Ben je klaar voor de toekomst van #blockchain governance? #TRONmainnet #TRONSR”

Hij ging door met te zeggen dat:

“Ons volgende doel is om een van de top 6 cryptocurrencies in de wereld te worden. We hebben op 6 januari 2018 de top 6 kort bereikt tijdens de uitstekende sprint van TRON. In 2018 zullen we deze titel claimen en veiligstellen, die de wereldwijde status van TRON als een reguliere openbare blockchain zal markeren en een solide basis zal leggen voor concurrentie met Ethereum.”

Het grootste nieuws over TRON gaat nog steeds over de lancering van de Mainnet. Op dit moment bevindt Tron zich in de testperiode [1-24 juni] voor de voorbereiding van zijn genesisblok, gevolgd door de Super Representative Election de volgende dag.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.