Op 23 mei twitterde Justin Sun, de oprichter van TRON, dat DragonEx de TRON blockchain-upgrade en token-migratie zal ondersteunen. DragonEx is een in Singapore gevestigde cryptocurrency-beurs die de handel in onder andere BTC, BCH, ETH, USDT en NEO ondersteunt.

Met de mainnet- en tokenmigratie op respectievelijk 31 mei en 21 juni heeft DragonEx besloten een helpende hand te bieden. Vóór 20 juni 23:59 uur [UTC + 8] moeten de beleggers de ERC-20-tokens van TRX bij DragonEx deponeren. Op 26 juni zullen ze vervolgens het equivalent aan TRX mainnet-tokens ontvagen.

DragonEx had eerder geen Engelse versie van hun website. Echter, op 15 mei lanceerden ze de Engelse versie. Verder werken ze aan de lancering van een meertalig platform dat hun bereik zal vergroten en ook hun deur naar Europa zal openen.

Naast het verlagen van de wisselkoers tussen fiat-valuta en cryptocurrency, wil DragonEx werken aan hoogwaardige blockchain-projecten.

Crypto-beurzen zoals Binance, Gate.io, Upbit, Bithumb, Liqui, Bixin, RightBTC, DAG, Bitpie, Zebpay, Coinnest, Coinrail en IDAX zullen ook TRON gaan ondersteunen tijdens de token migratie en blockchain-upgrade, volgens een recente tweet door Justin Sun.

In de Super Representatives-verkiezing van TRON, gepland op 26 juni van dit jaar, zullen 27 supervertegenwoordigers worden verkozen via een algemene verkiezing om de basis te leggen voor een zelfbesturende gemeenschap. Momenteel hebben bedrijven zoals AntPool, BitcoinGold, Bixin, GIFTO, RightBTC, READ, DAC, BTCC Pool, CryptoDiva, BitcoinWorld, BEECOOL en Cobo zich bij de verkiezingen aangesloten.

grace_TRX, een Twitter-gebruiker schreef:

“Yes, er komt meer ondersteuning naar TRX”

TrxKing, een marktvolger Tweette:

“Je bent de beste leider in de cryptoworld. Je [Sun] communiceert altijd met de investeerders! Super goed!”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.