Tron heeft zojuist een samenwerking met Shift Markets aangekondigd, wat TRX naar meer wereldwijde valutamarkten zal brengen.

Shift Markets biedt een reeks tools waarmee bedrijven cryptocurrency-beurzen kunnen maken. Met de nieuwe deal kan Tron worden aangeboden op twee nieuwe handelsplatformen, een uit India en de andere uit het VK.

Tron kan momenteel worden verhandeld via negen verschillende forex brokers in negen verschillende landen.

Ondertussen biedt Tron een nieuwe bug bounty-programma aan, aan ontwikkelaars die beveiligingsproblemen en mazen in de code tegenkomen en melden.

De beloningslimiet van het bug bounty-programma is verhoogd van $100.000 naar $10.000.000.

“We nemen de beveiliging van ons platform heel serieus”, zegt Tron-oprichter Justin Sun. “We zijn op zoek naar ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in wereldwijde netwerkbeveiliging om het TRON mainnet tot een van de veiligste openbare blockchains in de industrie te maken en een stabiele infrastructuur te bieden voor toekomstige DApps die op het hoofdkanaal worden geïmplementeerd.”

Tron zegt dat het premies gaat uitdelen op basis van hoe ernstig de bug is, hoe verborgen het is, de geschatte werklast van de ontdekking en de communicatie met het TRON-team.

Bron: Dailyhodl

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.