Het op blockchain-gebaseerd entertainmentplatform Tron [TRX] komt met een update na de mainnet-lancering.

Er zijn tests uitgevoerd op het netwerk waarbij veel verkeer op het netwerk werd losgelaten om de grenzen van de capaciteit te testen. Het team voltooide ook het bandbreedtemodel en het schema om het creëren van kwaadaardige accounts in de consensus te voorkomen. De consensus is de manier waarop een blockchain de beslissing over de geldigheid van transacties bereikt en omvat ook de wijzigingen aan de blockchain.

De update voor de wallet bevat een extra lengtebeperking voor accountnamen, samen met het gebruik van testtools om de testdekking en de toegevoegde unit-tests te controleren. De ondersteuning en de test keystore voor de wallet worden nog steeds onderzocht. Ze werken nog steeds aan de structuur om stresstests en bugfixes in te stellen. Voor de consensus moeten relevante codes nog beschikbaar worden en mogelijke bugs moeten nog worden opgelost.

Aan het einde van de maand, op 27 mei, kondigde Tron officieel een nieuwe samenwerking aan met Taihao Fu, een groot talent met zowel veel studie- als werkervaring. Hij werkte eerder voor IBM voordat hij als een software-engineer bij Tron’s team kwam werken.

Sanjeet Kumar, een Twitteraar spreekt Justin Sun aan, de oprichter:

“Je bent een moordenaar @justinsuntron, je hebt onze hoop, vreugde en ons geloof in ons leven vermoord. Tron zuigt.”

MM Shanofer, een speculator tweette:

“Je smelt gewoon mijn hart.”

Adam Samaeli zegt:

“Ga zo door Justin komen. We houden er allemaal van om te horen dat Tron wordt vermeld op nieuwe beurzen. Erg enthousiast over de nieuwe listings.”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.