Met de lancering van Mainnet over slechts 10 dagen, beginnen de TRX-prijzen te stijgen. TRX startte de dag met $0,068 en handelde later tegen de $0,078 na een piek van 12% in de afgelopen 24 uur, en is ook de grootste gainer van de top 30 tokens.

TRON op de 3-minuten chart laat een enorme stijging zien

Justin Sun vertelde in een recente Huobi-conferentie in Korea over de “geheime” aankondiging die hij in juni zal doen na de Main Net-lancering, die volgens hem nog eens 100 miljoen gebruikers aan het TRX-netwerk zal toevoegen.

De overgang van Ethereum geeft TRX de flexibiliteit en schaalbaarheid om de Justin’s Tron-filosofie na te streven. Met Alibaba’s Jack Ma als mentor zijn er veel speculaties in de media over dat Alibaba de volgende partner van TRON zal gaan worden.

De huidige piek in de prijzen vertoont een positief momentum en volgens analisten is het mogelijk dat TRX tot 31 mei zal blijven klimmen.

Een blik op de recente volumes van TRON op verschillende beurzen over de hele wereld onthult dat er de afgelopen week een aanzienlijke toename van de handelsvolumes is opgetreden. De groeiende belangstelling kan ook worden toegeschreven aan de verschillende pr-stunts, waaronder een weggeefactie waarbij een huis zou worden weggegeven. Het evenement van 31 mei wordt naar verwachting op meerdere kanalen live gestreamd.

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.