In een nieuwe blogpost zegt Tron Labs dat het met succes 2.000 transacties per seconde heeft bereikt in tests op het nieuwe netwerk.

“Naast de veel snellere voltooiing van de mainnet-lancering, was TRON in staat om Transactions Per Second (TPS) snelheden van 2000 TPS te produceren, vergeleken met Ethereum’s 25 TPS.”

Aan het einde van de maand is het platform van plan om tokenhouders te laten stemmen op supervertegenwoordigers die de capaciteit van het netwerk zullen versterken. Daarna kunnen we een aantal real-world resultaten van de snelheid van Tron verwachten.

Tron-oprichter Justin Sun heeft vrijdag ook Ethereum bespot door een afbeelding te publiceren waarin Tron’s attributen werden vergeleken met de ‘slechte schaalbaarheid’, ‘hoge kosten’ en ‘autoritaire regels’ van Ethereum.

De afbeelding in kwestie

Er is misschien niet heel veel liefde verloren gegaan tussen Sun en de maker van Ethereum, Vitalik Buterin.

In april vuurde Buterin terug toen Sun zei dat Tron 10.000 transacties per seconde zou bereiken.

Justing Sun noemt een lijst waarin hij TRON met Ethereum vergelijkt. Vitalik Buterin voegt daar vervolgens “Betere schrijfvaardigheden wat betreft de white paper (Ctrl+C + Ctrl +V, veel betere typ efficiëntie)” aan toe.

Wat de snelheid van Ethereum betreft zegt Buterin dat het in de toekomst in staat zal zijn om miljoenen transacties per seconde te verwerken, met behulp van schaaloplossingen zoals sharding en plasma.

Bron: Dailyhodl

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.