Het lijkt erop dat het voortdurende debacle tussen aanhangers van BCH en BTC nog niet voorbij is. Discussies vinden nog steeds, met de kleinste aanleidingen, plaats. In een nieuw debat op Twitter wordt de whitepaper van Bitcoin Cash in twijfel getrokken. Whalepanda maakt interessante punten, hoewel ze niet noodzakelijk feitelijk correct zijn.

Whalepanda zit al langere tijd achter Bitcoin Cash aan. Er zijn veel mensen die deze altcoin om verschillende redenen niet kunnen waarderen. Er wordt ook veel verkeerde informatie over BCH verspreid. Sommige campagnes van BCH-supporters beweren dat Bitcoin Cash de enige echte Bitcoin is. Hoewel dat duidelijk niet het geval is, willen sommige bronnen dat mensen dit geloven. Het gevolg is dat sommige gebruikers het hele project in twijfel beginnen te trekken.

Whalepanda Gaat Door met het Porren van het Wespennest

De huidige BCH Wikipedia-pagina is een belangrijk onderwerp van het debat voor Whalepanda. Hij beweert dat het BCH-team de Bitcoin-pagina heeft gekopieerd en een paar kleine wijzigingen heeft aangebracht. Dat is zeker mogelijk, want het zou heel onlogisch zijn om helemaal opnieuw te beginnen met schrijven. Hoewel men de aanpak in dit opzicht fout kan vinden, is het niet illegaal om dit op deze wijze te doen. Veel mensen dragen bij aan deze wiki en zullen dat nog wel een tijdje blijven doen.

Hoewel deze discussie geen echt doel dient, toont het de aanhoudende “problemen” in de cryptocurrency-wereld. Bitcoin en Bitcoin Cash zijn niet hetzelfde, en dat is maar goed ook. Toch willen sommige BCH-fans dat hun valuta bekend staat als Bitcoin. De BTC-gemeenschap wil daar niets mee te maken hebben, dus zullen deze discussies nog regelmatig plaats blijven vinden.

 

Daarnaast maakte Whalepanda een interessante opmerking over Bitcoin Cash-supporters. UKCryptocurrency beweert dat duizenden mensen samen het BHC-ecosysteem vormen. Whalepanda vindt dit nogal grappig, omdat hij denkt dat er maar een paar honderd mensen bij betrokken zijn. Het is duidelijk geworden dat BCH een groeiend aantal loyale volgers heeft. Het lijkt erop dat er nu meer dan duizend mensen zijn die deze altcoin effectief supporten. Dit is echter alweer een zinloos discussieonderwerp.

 

Bron : Livebitcoinnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.