Het is vrij algemeen bekend dat de de TRON Foundation TRX in de top drie cryptocurrencies qua marktkapitalisatie wil zien. Uiteraard heeft TRON nog een lange weg te gaan voordat ze dit bereiken, maar met de lancering van de MainNet lijkt TRON goed op weg.

Als je naar je naar de situatie nu kijkt, zien we dat de lancering van het TRON MainNet op 31 mei niet de beste impact op TRON heeft gehad. Op het moment van schrijven staat de waarde van TRON op $0,058, een daling van 6,88%. Dit is echter geen reden om pessimistisch te worden. Er is nog steeds tijd voor TRON om dit om te draaien. In een recent medium bericht beschreven ze hoe ze dat willen gaan doen:

“TRON’s Project Genesis zal een grote rol spelen in de groei van TRON’s netwerk met de lancering van het mainnet. Community-ontwikkelaars krijgen de kans om deel te nemen aan een beloningsprogramma met een totale waarde van $2 miljard USD. Tron Accelerator heeft al leningen verstrekt aan DApps die op het TRON-platform worden gecreëerd en met de start van mainnet, van 1 juni tot 24 juni, staat het beloningsprogramma voor bug bounty open voor iedereen, met beloningen variërend van $10.000- $100.000, afhankelijk van hoe serieus een bug is.”

Bovendien is het belangrijkste deel van de MainNet-lancering natuurlijk de migratie van TRX van het ERC-20-token naar een nieuw native TRX-token. TRON zei daarover het volgende:

“Bij het naderen van de tokenmigratie op 25 juni, ook bekend als” TRON Independence Day”, komen we steeds dichterbij ons laatste vertrek van het ERC-20-token van Ethereum, aangezien de TRON TRC-20-crypto de nieuwe standaard voor de TRON Foundation wordt. TRON-supporters krijgen een naadloze migratie van de TRX-crypto, waarmee gebruikers op een veilige en eenvoudige manier hun tokens kunnen converteren. Alle belangrijke beurzen zullen TRON-houders bijstaan ​​in dit proces.”

Het belangrijkst:

“Nu de mainnet-lancering is voltooid kan TRON beginnen met bouwen op zijn eigen platform. Q2 zag de lancering van het mainnet, met een verbeterde DPoS, betere prestaties op het gebied van schaalbaarheid en beveiliging. In Q3 zal “Odyssey 3.0”, de TRON Virtual Machine, bekend als TVM, op ​​31 juli worden gelanceerd, dit biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om smart cotnracts te ontwikkelen voor het TRON mainnet. In het vierde kwartaal zal “Great Voyage”, het TRON P2P-netwerk, lanceren met functies zoals multi-sig en sharing.”

Wat is het belangrijkste om te onthouden?

Terwijl TRON op het moment misschien onstabiel lijkt, heeft de TRON Foundation nog een hele lange weg te gaan voordat TRON echt de top drie zal halen. Velen zullen zeggen dat het onmogelijk is en vele anderen geloven dat TRON de toppositie zal bereiken, maar realistisch gezien weet niemand wat er gaat gebeuren. Laten we voorlopig in de gaten houden hoe TRON zich tijdens deze periode, de belangrijkste tijd van zijn bestaan, ontwikkelt.

Bron: Cryptodaily

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.