Coinbase heeft een nieuwe plug-in uitgebracht om miljoenen websites de mogelijkheid te geven grote cryptocurrencies te accepteren, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash.

De plug-in is ontworpen om te werken met WooCommerce, een open-sourceplatform dat momenteel geïntegreerd is in meer dan drie miljoen WordPress-websites, volgens BuildWith.

De plug-in is aangekondigd in de nieuwste blogpost van Coinbase en is al beschikbaar op GitHub.

“Voor verkopers die WooCommerce gebruiken, een van de populairste eCommerce-platforms op het web, is het nu gemakkelijker dan ooit om cryptocurrencies te accepteren als betaalmiddel.

De veelgebruikte plug-in wordt door meer dan 28% van alle online winkels gebruikt, en zij hebben nu allemaal de mogelijkheid cryptocurrency-betalingen van klanten over de hele wereld te ontvangen. Deze nieuwe plug-in zal leiden tot een bredere acceptatie en zal het ons dichter bij onze doelstelling van een open financieel systeem brengen.”

Coinbase zegt dat het nog maar net begonnen is met zijn missie om cryptocurrencies een gemakkelijke betalingsoptie voor mainstream winkels te maken en ontvangt dan ook graag feedback.

Bron: Dailyhodl

Wessel heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en is expert op gebied van crypto. Vol enthousiasme schrijft hij dagelijks over de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van Bitcoin en blockchain.