Bitcoin prijs koers crypto analyse

De prijs van bitcoin dook vrijdag onder $6.000 en bereikte een nieuw dieptepunt voor 2018.

De Bitcoin Price Index (BPI) van Coindesk daalde om 21:51 UTC naar $5,938.18 en overtrof daarmee het eerdere dieptepunt van $5.947, dat op 6 februari werd bereikt.

Op het moment van schrijven is de koers weer iets boven dat dieptepunt gekomen, met een gemiddelde bitcoin-prijs van $5.977,02, volgens de BPI-gegevens. Alles bij elkaar is de prijs van bitcoin sinds het begin van de handelsdag meer dan $700 gedaald.

De marktkapitalisatie van de cryptocurrency is ook gedaald en heeft nu een waarde van $102 miljard – het laagste van dit jaar – volgens de BPI.

Zoals eerder werd gesuggereerd, hebben de bears mogelijk weer de overmacht na de recente push boven de $6.700. CoinDesk’s Omkar Godbole schreef vrijdag dat technische grafieken het potentieel voor een daling onder de $6000 lieten zien.

Bron: https://www.coindesk.com/bitcoin-price-falls-to-lowest-total-seen-in-2018/

Als lid van het team van Bitned is Robbert constant bezig met het zoeken naar interessant en actueel nieuws. Hiernaast helpt hij dagelijks de redactie met het publiceren van nieuws artikelen over diverse Blockchain gerelateerde onderwerpen. Robbert volgt vanaf 2016 alle ontwikkelingen op het gebied van Blockchain en kocht in dit zelfde jaar zijn eerste Bitcoin. Momenteel heeft Robbert geïnvesteerd in o.a. Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.