Bitcoin Lolli Sephore BTC Wallet Exchange FSB Amerika VS

Billionaire Venture Capitalist en fulltime crypto-supporter – Tim Draper, heeft opnieuw voorspeld wat de prijs Bitcoin in de komende jaren kan bereiken. Draper is van mening dat de leider qua marktkapitalisatie naar een kwart miljoen zal klimmen en een marktkapitalisatie van 10 biljoen dollar zal behalen tegen 2022. In een interview voor TheStreet zei hij:

“Ik heb geen interesse om mijn Bitcoin te verkopen. Waarvoor zou ik het überhaupt verkopen? Verhuizen van crypto naar fiat is als het ruilen van goud voor schelpen. Het gaat terug naar het verleden. Ik denk op de lange termijn dat ik het zal gebruiken, uitgeven, investeren of gewoon vasthouden.

Qua prijs zullen we Bitcoin door zien stijgen. Ik heb mijn schatting voor over vier jaar aangepast naar $250.000, dus we zullen zien dat Bitcoin in 2022 rond de 250.000 dollar waard is.”

Draper over regulering

Op de vraag wat zijn mening is over bitcoin- en altcoinreguleringen door regeringen, antwoordde de miljardair dat de toezichthouders doordachte stappen moeten zetten om van de markt een verwelkomende omgeving te maken, rekening houdend met het effect van cryptocurrencies:

“Regels moeten duidelijk zijn. De regeringen in de wereld concurreren nu voor ons en de beste van hen creëren zeer duidelijke en lichte reguleringen voor crypto. Cryptocurrencies zijn de volgende grote technologische tektonische verschuiving en overheden moeten hun behoefte afwegen om investeerders te beschermen met hun behoefte om te worden opgenomen in deze potentiële economische krachtcentrale, wat crypto is. Ik geloof dat cryptocurrencies fiat-valuta’s in de komende vijf tot zeven jaar inhalen.”

Volgens Draper is wat digitale crypto’s zo bijzonder maakt de beveiliging. Zoals hij als voorbeeld gaf is het Bitcoin blockchain-platform nog nooit gehackt, terwijl banken vaak worden gehackt.

Hoe groter het netwerk van wallet-houders, miners of belanghebbenden, hoe veiliger de cryptocurrency. Dus Bitcoin is het veiligst. Hackers daarentegen vinden steeds meer gaten in onze banksystemen.

Bron: Ethereumworldnews

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.