Binance Hackathon KYC Chainalysis Crypto Exchange Blockchain AML

Binance is een van de belangrijkste cryptocurrency-beurzen ter wereld. Het is een van de twee grootste handelsplatforms qua handelsvolume. Maar de beurs is niet in staat om crypto-naar-fiat-transacties aan te bieden, alleen crypto-to-crypto.

Dat betekent dat gebruikers die crypto-fiat-paren willen verhandelen dit niet in Binance kunnen doen. Maar volgens Changpeng Zhao, CEO van Binance, is het bedrijf klaar om de eurohandel mogelijk te maken. Over enkele maanden zal deze mogelijkheid werkelijkheid worden na het regelen van alle zaken in Malta, waar de beurs haar hoofdkantoor naar toe zal verhuizen.

Binance voegt Euro-ondersteuning toe

De euro is een van de belangrijkste virtuele valuta’s ter wereld die wordt gebruikt voor het verhandelen van cryptocurrencies. Na de Japanse yen en de Amerikaanse dollar wordt de euro gebruikt door handelaren over de hele wereld om crypto’s te kopen en verkopen.

Op dit moment hebben gebruikers die willen hedgen met Cryptos met Binance de mogelijkheid om te handelen tegen USDT (Tether). Deze cryptocurrency staat bekend als een stabiele crypto omdat de prijs gekoppeld is aan de Amerikaanse dollar, maar de afgelopen maanden is het betrokken geweest bij verschillende schandalen over de fondsen die erachter zitten.

Maar dit is niet alles. In de toekomst zal de beurs ondersteuning toevoegen met andere fiat-paren die niet door het platform zijn gespecificeerd. De informatie is bevestigd door Zhao maar hij gaf geen verdere details over wanneer en hoe.

Op dit moment werkt de beurs samen met de Malta Stock Exchange om alle verschillende diensten die Binance aanbiedt te integreren op het kleine Europese eiland.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat Malta haar deuren opent voor bedrijven die crypto- en blockchain-gerelateerd zijn en geen goede plek kunnen vinden voor hun hoofkantoor. Het eiland biedt een zeer crypto-vriendelijke juridische omgeving met duidelijke regels voor ondernemingen en beleggers.

Enkele weken geleden kondigde Binance aan dat het een fonds van $1 miljard aan het opstarten was om te investeren in crypto- en andere blockchain-startups. De beurs richt zijn investeringen op gedecentraliseerde beurzen, betalingsplatforms en stabiele crypto’s.

Bron: Usebitcoin

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.