In een tijdsspanne van slechts 20 minuten daalde Bitcoin [BTC] van $7900 naar $7625, waardoor bijna 3,2% in minder dan een uur verloren ging.

Ethereum [ETH], Bitcoin Cash [BCH], Ripple [XRP] en vrijwel de gehele markt daalde, met Bitcoin Cash [BCH] als grootste verliezer, die de afgelopen week bijna 20% verloor.

Deskundigen en influencers voorspelden een bull run voor de afgelopen maand en velen zeiden dat Consensus van Coindesk de potentiële katalysator zou zijn in de volgende bull run. Thomas Lee was hierbij de meest vooraanstaande persoon die zei dat deze “bull run” zou komen.

Met de huidige daling zeggen velen dat Bitcoin onder de $7500 kan dalen, om vervolgens naar de $6900 te dalen.

Dheeraj Ravindran, een Bitcoin-handelaar, zei:

“Uit gegevens van meerdere beurzen blijkt dat er enorme koopvolumes zijn die lager dan de prijs van $7500 willen kopen, het is hoogst onwaarschijnlijk dat Bitcoin het zal gaan verbreken, tenzij een whale al zijn crypto’s verkocht waardoor de prijzen nog veel lager zouden kunnen uitkomen “

Deze huidige daling heeft veel beleggers verbluft, zoals Luke Thomas, die gelooft dat een media-hype niet de reden is dat de prijs zo laag is.

Luke zei:

“Ik ben echt verrast door de manier waarop het daalt, dit is wat je verwacht als de oude Mr. Warren Buffet iets negatiefs zegt, misschien heeft een whale zijn portfolio gedumpt. Ah, wanneer zal dit eindigen?”

Bron: Ambtcrypto

Guus is een gedreven journalist met een obsessieve passie voor Blockchain, Bitcoin en Ethereum. Guus is sinds 2017 lid van het redactieteam van Bitned en houdt zich dagelijks bezig met het publiceren van actueel nieuws. Guus heeft een obsessieve passie voor Blockchain technologie en volgt alle ontwikkelingen op dit gebied al sinds 2012! Momenteel heeft Guus geïnvesteerd in Bitcoin, Ethereum en een aantal kleine ERC-20 projecten.